Tipy na (erotické) dárky k Valentýnu, které vás potěší oba

Už se to blíží. Co takhle to letos trochu opepřit a udělat z Valentýna nezapomenutelný zážitek? Vybrali jsme pro vás ty nejlepší dárky k valentýnu, které si vychutnáte společně. A o to přece jde. Erotické prádlo a košilky Snad každý muž miluje, když si může vychutnat pohled na svou ženu zahalenou i odhalenou sexy prádlem. A ženy? Ty zase milují, co to s mužem dělá. Erotické prádlo je proto skvělý dárek pro ni i pro něj. A je zárukou šťavnatého vzrušujícího večera. A mnoha dalších. Černá klasika, krajková a svůdná: Pro opravdu žhavý večer: Pro něžné a decentní dámy: Pro sexy ženy s pořádnými tvary: A pokud chcete něco opravdu extra, mrkněte třeba na erotické kostýmy a připravte dobrodružství na míru přímo pro vás dva. Znáte Womanizery a Satisfyery? Jsou hitem posledních let, nejdiskutovanější erotickou pomůckou moderní doby. Nejsou to jen reklamní sliby, Womanizery i Satisfyery přivádí k orgasmu jednu ženu za druhou. Fungují totiž úplně jinak než cokoliv, co zatím bylo na erotickém trhu. A ženy to milují. A muži, kteří mají v posteli náročnou ženu, to milují zrovna tak. (Přečtěte si náš článek Jak zpestřit sex s Womanizerem a zjistíte proč) Tohle je dárek, který dostane vás oba, rozhodně doporučujeme. Než některý vyberete, přečtěte si naše recenze. Za Womanizery ale můžeme doporučit luxusní Womanizer Premium a z levnějších Satisfyerů zase třeba rozkošného elegána Satisfyer Penguin. Další tipy Co dalšího by mohlo stát za to?Venušiny kuličky, přinesou větší radost ze sexu vám oběma (a mají skvělý vliv na sexuální zdraví ženy). Tyto jsou velmi oblíbené a v ideálním dárkovém provedení: Venušiny kuličky Feel Silicone Barva a design super. Hlavně stylová srdíčka jsou super. Velice dobře se udržují. Recenzezákazníků Přečtěte si další zakaznické recenze Nebo erekční kroužky? Podporují silnou erekci, takže si díky nim užijete oba lepší sex. A některé třeba vibrují a dělají jiné příjemné věci… Vibrační erekční kroužek Silicone Rabbit Super pomůcka pro hrátky v páru. Dá se použít při sexu zepředu i zezadu – jen se zajícovi otočí ouška. Recenzezákazníků Přečtěte si další zakaznické recenze A co takhle zkusit afrodiziaka a nechat se společně okouzlit? Španělské mušky Cobeco Extra STRONG Sám jsem španělské mušku užil a zhruba po hodině jsme s ženou prožili vášnivý sex Recenzezákazníků Přečtěte si další zakaznické recenze Nebo to zkuste trochu rozjet a pořiďte erotická pouta Plyšová pouta na ruce Želízka jsou kvalitní, skvělý způsob, jak si oživit sex. Když jsou správně nandané, neexistuje způsob... Recenzezákazníků Přečtěte si další zakaznické recenze Zní to tak, že tenhle Valentýn by mohl stát za to… jen do toho, kupte letos něco pro pořádnou dávku erotické radosti a užijte si to! The post Tipy na (erotické) dárky k Valentýnu, které vás potěší oba appeared first on Lechtivy.

projít na článek

Tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké

Objevte tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké od Frais Monde. Poradíme Vám s výběrem dárku, které potěší celou Vaši rodinu! The post Tipy na skvělé vánoční dárky pro Vaše blízké appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Dárky pro krajináře: STATIVY

Fotografuje Váš přítel/přítelkyně krajinu a rádi byste mu na Vánoce udělali radost? Máme pro vás tipy, které potěší každého krajinářského fotografa/fotografku.

projít na článek

Dárky pro krajináře: BATOHY

Fotografuje Váš přítel/přítelkyně krajinu a rádi byste mu na Vánoce udělali radost? Máme pro vás tipy, které potěší každého krajinářského fotografa/fotografku.

projít na článek

Vánoční dárky mohou být krásné i praktické

Prosinec je tu a Vánoce se nezadržitelně blíží. Nakoupili jste dárky s předstihem, a nebo si jako většina lidí do poslední chvíle lámete hlavu s tím, co svým blízkým nadělit? Pokud stále ještě nemáte vybráno, čím letos uděláte radost dětem, partnerovi, r

projít na článek

Pro ženy

Erotické masáže pro ženy V našem VIP salonu Erotické masáže Praha poskytujeme unikátní masáže pro ženy. Poznáte u nás neobyčejný erotický zážitek zahrnující prvky tantra masáže či nuru masáže, které jsou doplněny o některé polohy z kamasutry. Erotické mas

projít na článek