Test: Škoda Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Sportline - benzín zastíní naftu

Velké SUV nemusí být jen dieselové. Dokazuje to dnešní test českého bestselleru a zároveň největšího SUV mladoboleslavské automobilky. Kodiaqa jsme vzali s pohonem všech kol, automatem DSG, výbavou Sportline a benzínovým dvoulitrem TSI. A jak tohle spojení dopadlo?

projít na článek

Test: Škoda Karoq 2.0 TDI Sportline - předokolka s dieselem jezdí za pět

V době elektrifikace působí mladoboleslavské SUV jako z jiného světa. Karoq pohání klasický dvoulitrový diesel a je spojen s manuální převodovkou a pohonem předních kol. Hodí se pro všechny, kteří rádi řadí a jsou za to odměňovány nízkou spotřebou paliva.

projít na článek

I přes růst cen automobilů roste poptávka po luxusnějších mladých ojetinách

Například Mototechna za první čtvrtletí letošního roku prodala dvojnásobné množství luxusních aut ve srovnání s prvním čtvrtletím loňského roku. Jde o druhý nejlepší kvartální výsledek. Největší zájem je o českou značku Škoda s modely Kodiaq nebo Superb.

projít na článek

Snížení spotřební daně na naftu má platit do konce roku 2023

Poslanecká sněmovna schválila pokračování snížení spotřební daně na motorovou naftu o 1,50 koruny na litr do konce roku 2023. Na konci září by tak nemělo dojít k avizovanému opětovnému nárůstu sazby daně z motorové nafty, čímž se umenší tlak na další nárů

projít na článek

ŠKODA Motorsport zlepšuje rozložení hmotnosti nového vozu ŠKODA FABIA Rally2

ŠKODA Motorsport si během vývoje nové generace vozu ŠKODA FABIA Rally2 nedopřává žádnou přestávku.

projít na článek

Akce klimatizace 2022

Nevychladíte Vaše vozidlo na snesitelnou teplotu? Trápí Vás stav klimatizace ve Vašem vozidle? Připravili jsme pro Vás letní servisní akci zaměřenou na klimatizaci; Profesionální regenerace chladícího media klimatizace za akčních 999Kč vč. DPH* (provedeme

projít na článek