Test: Škoda Karoq 2.0 TDI Sportline - předokolka s dieselem jezdí za pět

V době elektrifikace působí mladoboleslavské SUV jako z jiného světa. Karoq pohání klasický dvoulitrový diesel a je spojen s manuální převodovkou a pohonem předních kol. Hodí se pro všechny, kteří rádi řadí a jsou za to odměňovány nízkou spotřebou paliva.

projít na článek

Test: Škoda Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Sportline - benzín zastíní naftu

Velké SUV nemusí být jen dieselové. Dokazuje to dnešní test českého bestselleru a zároveň největšího SUV mladoboleslavské automobilky. Kodiaqa jsme vzali s pohonem všech kol, automatem DSG, výbavou Sportline a benzínovým dvoulitrem TSI. A jak tohle spojen

projít na článek

Test: Peugeot 308 1.5 BlueHDi - krásný lev s poctivým dieselem

V pořadí třetí generace Peugeotu 308 má být ukázkou toho, jak se francouzský výrobce posunul vpřed. Zda se to povedlo, jsme ověřovali za volantem vznětového hatchbacku v zajímavém zeleném metalickém kabátu Olivine.

projít na článek

SPORTOVNÍ DEN S HC FRÝDEK MÍSTEK PROBĚHL V NEDĚLI 11. 6. 2023

SPORTOVNÍ DEN S HC FRÝDEK MÍSTEK Letos potřetí jsme se účastnili veřejné akce Sportovní den s HC Frýdek Místek. Prezentovali jsme hlavně plně elektrické vozy Škoda Enyaq iV a Škoda Enyaq Coupé RS iV. Chtěli jsme všem vytvořit jedinečný zážitek v e

projít na článek

Novou DS 7 můžete mít za milion, ale také za dvojnásobek

Včera automobilka DS předtavila v pražském paláci Lucerna model DS 7, který má zároveň české cenovky. S dieselem jej můžete mít za 1 100 000 Kč, vrcholný plug-in hybrid 4x4 pak za 2 050 000 Kč.

projít na článek

Test: Citroën C3 Aircross - skoro SUV

Modernizace přinesla drsnější výraz, modernější multimediální systém a nový výbavový stupeň C-Series. Jak jezdí C3 Aircross s benzínovým tříválcem ve spojení s manuální převodovkou? Pro koho se nejvíce hodí?

projít na článek