Sýrovo-mrkvová pomazánka s pažitkou

150 g smetanového taveného sýra 150 g goudy 50 g změklého másla 2 malé mrkve 1 malá cibule pažitka 1 špetka soli 1 špetka pepře Smetanový sýr utřeme s máslem a jemně nastrouhanou goudou.Přidáme jemně nastrouhanou mrkev a…

projít na článek

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami a pažitkou

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami a pažitkou je skvělou pomazánkovou klasikou do příjemných jarních nebo letních dnů, kdy si chcete dát něco lehkého a přitom se příjemně najíst. Pomazánky obecně jsou skvělou sváčou ale i jednoduchou rychlou večeří, kterou

projít na článek

Mrkvová polévka

Mrkvová polévka je chuťově velmi zajímavá a ocení ji zajisté všichni gurmáni. Mrkvová polévka je vhodná jak pro malé děti, tak i pro nemocné se zažívacími potížemi.

projít na článek

Avokádová pomazánka podle Pohlreicha

Dip / pomazánka se skvěle hodí ke grilované zelenině, krevetám nebo rybám. Jako pomazánka je vhodná na pšeničné suchary.

projít na článek

Drožďová pomazánka

Drožďová pomazánka, kterou můžete znát také pod názvem kvasnicová pomazánka, je blahodárný pokrm vhodný k snídani, svačině nebo přesnídávce pro děti i dospělé.

projít na článek

Avokádová pomazánka

Jedná se o pomazánku připravenou z avokáda, která je doplněna o další ingredience. Tato pomazánka je vhodná i pro vegetariány a má velkou nutriční hodnotu.

projít na článek