Světový úspěch

První odchov nejohroženějšího druhu krokodýla - gaviálů indických - na světě mimo tropické země se povedl právě nám. Dne 4. 5. 2017 se vylíhlo celkem 14 malých a zdravých gaviálů indických. Tento úspěch se nám podařil po šesti letech práce s gaviály. The post Světový úspěch appeared first on krokodylizoo.

projít na článek

Na Světový den zdraví jsme rozdali vitamíny

Šumivé vitamíny a cestovní termosku dostali zaměstnanci OMEXOM GA Energo ke Světovému dni zdraví, který se každoročně slaví 7. dubna. „Na zdraví našich zaměstnanců nám velmi záleží. Ať už se to týká bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, což je pro na

projít na článek

Úspěch, klid a vyrovnanost Alfa stav a jeho využití v práci i v soukromí

Veškeré informace o kurzu naleznete na tomto odkazu: Alfa stav úspěch, klid a vyrovnanost Těším se na Vás a přeji pěkný den! Radka Článek Úspěch, klid a vyrovnanost Alfa stav a jeho využití v práci i v soukromí se nejdříve objevil na Radka Loja.

projít na článek

Hýčkejte si svůj brand!

Tématem budování brandu jsem se již kdysi na blogu zabýval, ale rád jej opět otevřu, protože mám pocit, že poctivě postavená značka bude mít letos velký vliv na úspěch ve-commerce. A proč si to myslím? 

projít na článek

Úspěch v investování: Jediná jistá investice

Jaká investice je nejvíce jistá? Jedná se právě vůbec o nejlepší investici, kterou člověk může udělat. Investice kvůli které se vyplatí i půjčovat peníze. Přečtěte si zajímavý článek ZDE .

projít na článek

Kudy vede cesta k zákazníkovi?

Zjištění cesty k zákazníkovi je jedna ze základních myšlenek, kterou si pokládám při realizaci marketingové strategie u každého nového klienta. A tento směr by měl zajímat úplně každého specialistu, ředitele nebo majitele firmy. Správné detekování této li

projít na článek