Stejné výsledky u Čaputové, Macrona i Pavla? Je za tím týž software, šíří lháři

Uplynulo jen pár hodin od zvolení nového českého prezidenta a téměř všichni dezinformátoři začali sdílet stejné téma: volby v Česku dopadly s podobným výsledkem jako ty ve Francii a na Slovensku, a to určitě není náhoda. Tuto fámu záhy doplnila další: Petr Pavel jako prezident zavede povinnou vojenskou službu.

projít na článek

Den v kampani Petra Pavla

Odpoledne komentovaná návštěva lesa s Ladislavem Mikem a studenty v Sulicích a večer volební rally na podporu generála Pavla v pražském Rock Cafe. Poslední den v kampani Petra Pavla.

projít na článek

Ve štábu Petra Pavla

V pražském Karlíně sledovali výsledky druhého kola prezidentské volby Pavlovi příznivci

projít na článek

Výsledky 2021

* (Autorem grafiky pozvánky je Michal Březina) VÝSLEDKY 2020 VÝSLEDKY 2019 VÝSLEDKY 2018 VÝSLEDKY 2017 The post Výsledky 2021 appeared first on HorrorCon.

projít na článek

Job offer: Bioinformatician / software developer

We are seeking a highly motivated bioinformatician / software developer for Loschmidt Laboratories at Masaryk University and St. Annes University Hospital, Brno to develop web-based software for the bioinformatic and protein engineering community. We are

projít na článek

Výsledky kadetů a juniorů

Se vší skromností bysme se rádi pochlubili s výsledky v juniorech a kadetech. Z celého Středočeského kraje, asi 45 boxerských klubů, jsme na 2.místě dělíme se o 1-3.místo se stejně počtem bodů

projít na článek