Stavební veletrhy Brno

Přijďte za námi na výstavu Stavební veletrhy Brno, která se koná ve dnech 26.-29.4. 2017 na brněnském výstavišti. http://www.bvv.cz/stavebni-veletrhy-brno/ http://www.bvv.cz/stavebni-veletrhy-brno/vstupenky-parkovani/ Nás stánek se nachází v pavilonu P.

projít na článek

Svatební veletrhy

Ano, isnoubenci avlastně všichni co se kolem svateb motají mají své veletrhy. Anení jich unás zrovna málo! Vlastně je najdete ve všech větších městech atřeba vPraze jsou vposledních letech každoročně hned tři. Konají se většinou na konci roku či počátkem

projít na článek

VELETRHY K 2022, Compamed

Srdečně Vás zveme na návštěvu a osobní setkání na veletrzích K 2022 a Compamed v Düsseldorfu, Německo. The post VELETRHY | K 2022, Compamed first appeared on TP-T.CZ.

projít na článek

Stavební řízení

Dokumentace k žádosti o stavební povolení, nebo též dokumentace pro stavební řízení (dále jen DSP) je nezbytnou přílohou pro podání žádosti o stavební povolení, které vydává místně příslušný stavební úřad.

projít na článek

České a zahraniční hvězdy na startu Brno - Mikulov - Brno

28 týmů z Česka a zahraničí je přihlášeno k závodu Brno - Mikulov - Brno. Kompletní česká špička se utká s celky z Polska, Rakouska, Slovinska, Itálie, Slovenska, Maďarska, Německa, Nizozemí, Litvy a Izraele.

projít na článek

Výstavy a veletrhy

Navštivte nás na veletrzích a výstavách po celém světě

projít na článek