Stavební řízení

Dokumentace k žádosti o stavební povolení, nebo též dokumentace pro stavební řízení (dále jen DSP) je nezbytnou přílohou pro podání žádosti o stavební povolení, které vydává místně příslušný stavební úřad.

projít na článek

Freyův cukrovar- připomínky k projektu

Stavební úřad Městské části Prahy 9 zahájil řízení Revitalizace území bývalého Freyova cukrovaru. Oznámení je vyvěšeno na Úřední desce  https://www.praha9.cz/oznameni-o-zahajeni-rizeni. Účastnící řízení mohou své námitky uplatnit nejpozději do 15 dnů od d

projít na článek

Stavební veletrhy Brno

Přijďte za námi na výstavu Stavební veletrhy Brno, která se koná ve dnech 26.-29.4. 2017 na brněnském výstavišti. http://www.bvv.cz/stavebni-veletrhy-brno/ http://www.bvv.cz/stavebni-veletrhy-brno/vstupenky-parkovani/ Nás stánek se nachází v pavilonu P.

projít na článek

Velvary - rekonstrukce a dostavba chodníku v ulici Petra Bezruče

Pro Město Velvary jsme zpracovali projektovou dokumentaci pro sloučené územní řízení UR a stavební povolení DSP v podrobnosti prováděcí dokumentace.

projít na článek

Vyhlášení výběrového řízení na Rybářský informační systém

V souladu s usnesením č. 116/20 Republikové rady bylo vyhlášeno výběrové řízení na Rybářský informační systém a přidruženou mobilní aplikaci. Výběrové řízení je vedeno ve formě otevřeného řízení dle § 56 Zákona č. 134/2016 Sb. (Zákon o zadávání veřejných

projít na článek

Prováděcí dokumentace

Dokumentace pro provedení stavby, nebo též prováděcí projekt (dále jen DPS) není potřebný pro vlastní stavební řízení, ale je nutný pro vlastní realizaci stavby.

projít na článek