Splňte mazlíčkům jejich přání s Pet-food.cz!

Mluvíte se svým domácím mazlíčkem, jako by to byl další člen rodiny? O Vánocích mu připravíte výbornou večeři a nikdy nezapomenete na jeho narozeniny? V obchodě Pet-food mu můžete vybrat kvalitní granule, pamlsky, ale i hračky nebo léky pro zvířata.

projít na článek

Mobilní aplikace pro milovníky jídla

Milujete Food Festivaly? Pro všechny gurmány i gurmety máme příjemnou aplikaci, díky které budete mít neustálý přehled o všech našich probíhajících i blížících se Food Festivalech. Stáhněte si ji i do vašeho mobilu :).

projít na článek

Street food a michelinské hvězdy

Luxusní restaurace, kde si musíte udělat rezervaci i několik měsíců předem a stejně dlouho na to jídlo šetřit. To neplatí o stánku v Singapuru, kde si vystojíte krátkou frontu a dostanete jídlo v přepočtu asi za 80 korun. Singapur se postaral o gastro

projít na článek

Splňte si vaše plány výhodněji ve dvou

Rádi byste si s partnerem pořídili nové auto či rekonstruovali bydlení, ale realizace je pro vás finančně náročná? Nyní si můžete splnit své rodinné plány díky partnerské půjčce, se kterou dosáhnete na výhodnější úvěrové podmínky a vyšší půjčenou částku.

projít na článek

Profizoo - pro vaše mazlíčky jen to nejlepší

Máte doma čtyřnohého člena rodiny nebo jste vášnivými chovateli akvarijních rybiček? Chcete svým mazlíčkům dopřát to nejlepší? Pak je tu pro vás největší český e-shop nabízející chovatelské potřeby! Zboží nejvyšší kvality a nejlepší ceny!

projít na článek

Na Laoskou hranici

Dong Ha Cesta byla dlouhá asi 80 km do města Dong Ha. Hotel pro tři za 300 Kč. Docela to jde. Je ale stále strašné horko. Jdeme na večeři. Street food je pro nás základní stravování. Zde ve Vietnamu je možné se najíst prakticky kdekoliv. Zkuste jít v Česk

projít na článek