Školky? Nebudou, ptejte se příští měsíc

Každý, kdo shání místo ve školce ví dám nejlépe, jak těžko se dá někdy místo sehnat. V některých městech a obcích došla už situace tak daleko, že se místa ve školkách zaplní už dětmi, které věkově musí být přijaty, a o možnosti umístit do předškolního zařízení si mohou nechat rodiče jen zdát. Paradoxně se tak může stát, že maminka dvou sourozenců vodí do předškolní třídy toho staršího, a s mladším musí zůstat doma. I když by se ráda vrátila do práce, ať už z důvodu financí nebo i profesního...

projít na článek

Nové fotky naší školky

Velké díky patří panu Radku Bruneckému, který všechny fotky nafotil a zpracoval Budova školky Jídelna Třída Berušek Třída Sluníček Zahrada Ostatní The post Nové fotky naší školky appeared first on Mateřská škola Vackova, Brno.

projít na článek

Solná jeskyně

V pátek 3.3.2023 půjdeme do "Solné jeskyně". Jako vždy prosím dejte dětem do školky náhradní ponožky a nedávejte jim kombinézy nebo punčocháče. Nejpozdější příchod dětí do školky je v 8:15.

projít na článek

Probíhá zápis do školky a jeslí

Nyní probíhá zápis do školky a jeslí na rok 2015/2016. Využijte akční nabídky školkovného při zápisu do 30.6.2015. Těšíme se na vás.

projít na článek

Firemní školské zařízení jako řešení baby boomu ve firmě - od myšlenky k realizaci (II. díl)

Minulý díl nás poučil o legislativních opatřeních zakládání firemního školského zařízení. Jestliže čtete tyto řádky, pak jsme vás právním rámcem neodradili a rádi byste se dozvěděli více praktičtějších informací ohledně samotného zakládání a realizace fir

projít na článek

Parkurové hobby soutěže začínají už příští týden

Už příští středu začíná na pardubickém dostihovém závodišti série parkurových hobby soutěží. Pořadatelé naplánovali pět termínů v průběhu měsíců března a dubna. Soutěžit se bude vždy ve středu odpoledne.

projít na článek