Sklo není odpad, ale surovina pro recyklaci. V Brně se ho ročně sesbírá téměř šest tisíc tun

Sklo je komodita, o kterou je dlouhodobě zájem. Cena skla na trhu roste a jeho největší výhodou je možnost téměř stoprocentní recyklace.

projít na článek

Vyrobili jsme unikátní venkovní odpadkový koš na tříděný odpad

Venkovní odpadkový koš na tříděný odpad je kulatý a je koncipovaný pro dva typy odpadů. Každá jeho polovina má svou typickou barvu pro druh odpadu, navíc je opatřena názvem i značkou recyklace. Do každé části se vejde pytel o objemu 50 litr

projít na článek

Odpad je opravený

Odpad je opravený The post Odpad je opravený first appeared on Pobavime.cz.

projít na článek

Téměř dokonalá tajemství recenze

Téměř dokonalá tajemství je taková oddechovka. Čtyři kamarádi z dětství a jejich protějšky si daji společnou večeři a ve víru debaty se dohodnou, že veškeré telefonáty a konverzace budou po dobu večeře sdíleny se všemi u stolu. Myslím, že je na první pohl

projít na článek

Sběrová sobota 16. září 2023

Vážení občané, dne 16. září proběhne sběrová sobota objemného odpadu. V době od 8 h do 12 h lze do přistavených kontejnerů odkládat objemný odpad (např. starý nábytek, koberce, matrace apod.), železný odpad a elektrozařízení.

projít na článek

Korunovační série 2023 v Brně

Hráči karetní hry Pokémon TCG zbystřete! V Brně se rozjíždí neoficiální série turnajů známá jako Korunovační série. Během Článek Korunovační série 2023 v Brně se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek