Odpad je opravený

Odpad je opravený The post Odpad je opravený first appeared on Pobavime.cz.

projít na článek

Sběrová sobota 16. září 2023

Vážení občané, dne 16. září proběhne sběrová sobota objemného odpadu. V době od 8 h do 12 h lze do přistavených kontejnerů odkládat objemný odpad (např. starý nábytek, koberce, matrace apod.), železný odpad a elektrozařízení.

projít na článek

Možnost vyzvednutí telefonu 24/7

Opravený telefon lze vyzvednout na vrátnici, která funguje nepřetržitě. Podmínkou je domluva předem a zaplacení opravy. K vyzvednutí je nutné mít u sebe opravenku, bez ni nelze vydat telefon.

projít na článek

Oprava tabletu

Nejčaštější závada na tabletu, který se nezapne je z důvodu poškození nabíjecího obvodu. Oprava tabletu je potom záležitost dvou dnů. Opravený tablet připojíme na diagnostiku pro kontrolní měření. Jsme kvalitní a rychlý servis mobilů a tabletů v Havířově.

projít na článek

Vyrobili jsme unikátní venkovní odpadkový koš na tříděný odpad

Venkovní odpadkový koš na tříděný odpad je kulatý a je koncipovaný pro dva typy odpadů. Každá jeho polovina má svou typickou barvu pro druh odpadu, navíc je opatřena názvem i značkou recyklace. Do každé části se vejde pytel o objemu 50 litr

projít na článek

Zákon o obalech a EKO-KOM: Jak funguje a kdy se do něj musíte zapojit?

Jak splnit zákonnou povinnost poplatků za odpad? Koho se to celé týká nebo jak vyplnit potřebné formuláře? Poradíme vše, co byste měli vědět a co dělat.

projít na článek