Singl k albu Československá právě vyšel

Dnes vychází virtuální sigl k připravovanému albu  Československá  ( Hmlisto  feat Petr Linhart) s písní Blýskavica. A k němu též lyric video. Autorkou písně i videa je Veronika Kicková, na Linharta si počkejte do 28. října, kdy album oficiálně spatří světlo světa.

projít na článek

Československy a bez klišé

Pěkný článek o albu Československá z pera Ondřeje Bezra vyšel 4.1. v Lidových novinách. Lze rozkliknout na plnou velikost.  A nebo si můžete článek přečíst na serveru Lidovky.cz - zde jsou navíc i videa z koncertu.

projít na článek

Singl k albu Československá v pátek vyjde 30.9.

První vlaštovka. A jak píše Veronika Kicková: Singel BLÝSKAVICA s rockovým zvukom a štúdiovou superkapelou vyjde posledného septembra! Chystáme k nemu netradičné lyric video a iné prekvapenia. Na kousky s Linhartem si ale počkejte do 28.X., kdy vyjde ce

projít na článek

Československá na Proglasu

Rozhovor vedený Milanem Tesařem o albu Československá, které společně natočili duo Hmlisto (které ve studiu zastupovala Veronika Kickova) a Petr Linhart (kterého ve studiu zastupoval Petr Linhart) najdete  v archivu zde .

projít na článek

SLIPKNOT vydali nečekaný singl, ve kterém zní akordeon

SLIPKNOT překvapují vydáním zbrusu nového singlu. Historie skladby „Bone Church“ přitom sahá až k albu „.5: The Gray Chapter“ (2014).

projít na článek

Avenue One vydali u Yotta nový singl

Česko-kanadské duo Avenue One měsíc po vydání debutového alba Outside My Door a úspěchu skladby Upstairs Terrace na labelu Anjunabeats přichází s dalším singlem Fjord, který vyšel na prestižním labelu Odd One Out, kterému šéfuje seveřan Yotto. Avenue

projít na článek