Československá na Proglasu

Rozhovor vedený Milanem Tesařem o albu Československá, které společně natočili duo Hmlisto (které ve studiu zastupovala Veronika Kickova) a Petr Linhart (kterého ve studiu zastupoval Petr Linhart) najdete  v archivu zde .

projít na článek

Třikrát z Proglasu s Linhartem v pondělí 20.9. ve 14:30

Tři komentované písně z Autobusu do Podbořan budou k slyšení na Rádiu Proglas v pondělí 20.9. ve 14:30 v pořadu Třikrát z Proglasu. Příjemný poslech !

projít na článek

Dnes večer na Proglasu

Dnes večer (12.6.) v 19:15 na Proglasu pár písní z Rozhledny a pár slov o ní v rozhovoru s Milanem Tesařem v pořadu Jak se vám líbí... http://hudba.proglas.cz/detail-poradu/2015-06-12-19-15.html

projít na článek

Paralelní vesmír v hitparádě Proglasu

Písnička  V paralelním vesmíru , kterou jsem napsal pro stejnojmenné album Františka Segrada, právě boduje v hitparádě Radia Proglas. Máte-li chuť se přidat k  hlasování, uděláte radost nám i Proglasu.  Vše potřebné zjistíte zde.  Uzávěrka hitparády je vž

projít na článek

Helga Braun na hitparádě Proglasu

V hitparádě Radia Proglas je nasazena píseň Helga Braun . Nahrávka ale nepochází z Autobusu do Podbořan, ale z mého živého koncertu v Proglasu na podzim 2009. Hlasovat můžete zde , za podporu děkuju předem :-).

projít na článek

Helga Braun pátá v hitparádě Proglasu

V hitparádě Radia Proglas je nasazena píseň Helga Braun a v prvím kole se umístila na pátém místě ! Nahrávka nepochází z Autobusu do Podbořan, ale z mého živého koncertu v Proglasu na podzim 2009. Hlasovat můžete zde , za podporu děkuju předem :-).

projít na článek