Seminář Montessori ČR přímo u vás ve škol(c)e

Pokud se vám líbil nějaký seminář v Montessori ČR a říkáte si, že by bylo fajn přivézt ho k vám do vaší školky/školy, není nic jednoduššího než domluvit termín a vyrazíme za vámi. Stejně dobře můžeme sestavit seminář na míru, který vám pomůže řešit aktuální potřeby. Stačí se ozvat.

projít na článek

Historie odkaz

Montessori pedagogika začala v České republice vzkvétat v 90. letech minulého století, kdy vznikla Společnost Montessori ČR a Kruh přátel Montessori škol se soukromou školou Montessori v Praze na Černém Mostě.

projít na článek

Montessori miminka

Kurz je určen pro děti od cca dvou do devíti měsíců a jejich rodiče. Během kurzu se v připraveném prostředí prakticky seznámíme se základy montessori pedagogiky pro tento věk. Společně se budeme učit vaše miminka pozorovat a vnímat jejich vývoj. Budeme sl

projít na článek

Montessori školka v Jesenici u Prahy

Zápis do nové montessori školky v Jesenici zahájen! Od září vznikne v centru Jesenice nová montessori školka - dětská skupina pro děti ve věku 18 měsíců až 4 roky. Maximálně 8 dětí denně na dvě lektorky zaručí individuální přístup k potřebám jednotlivce.

projít na článek

Mentoring a Supervize

Vyžádaná rada I učitelé potřebují občas průvodce. Zajišťujeme Montessori pedagogům vzdělání a moderujeme předávání jejich i našich zkušeností. Konzultujeme provoz školek a škol. Pomáháme vzdělávat rodiče. Předáváme know-how v oblasti dotací. Od toho vš

projít na článek

Pozvánka na besedu Montessori pro věk 6 15 let

Dovolujeme si vás pozvat na besedu Montessori pro věk  dětí 6-15 let. -DH-  

projít na článek