Montessori miminka

Kurz je určen pro děti od cca dvou do devíti měsíců a jejich rodiče. Během kurzu se v připraveném prostředí prakticky seznámíme se základy montessori pedagogiky pro tento věk. Společně se budeme učit vaše miminka pozorovat a vnímat jejich vývoj. Budeme sledovat jejich zájem a všímat si, jaké činnosti děti vyhledávají. Řekneme si, jaké mají potřeby a naučíme se citlivě reagovat na jejich pláč. Během kurzu budeme pracovat s montessori pomůckami určenými pro toto věkové období a domů si odnesete inspiraci pro vlastní práci s dětmi. Kurz Montessori miminka je určen pro děti ve věku: od cca 2 měsíců do cca 9 měsíců a jejich rodiče Lektorka vede také Montessori kurz pro děti ve věku: od cca 9 měsíců do cca 18 měsíců a jejich rodiče Na kurz není možný jednorázový vstup. Před začátkem kurzu je nutné absolvovat bezplatný Úvodní seminář pro rodiče. Kroužek vede lektorka Julie Slocombe. Registrace na kroužek zde The post Montessori miminka appeared first on Rodinné a komunitní centrum Paleček.

projít na článek

Historie odkaz

Montessori pedagogika začala v České republice vzkvétat v 90. letech minulého století, kdy vznikla Společnost Montessori ČR a Kruh přátel Montessori škol se soukromou školou Montessori v Praze na Černém Mostě.

projít na článek

Montessori školka v Jesenici u Prahy

Zápis do nové montessori školky v Jesenici zahájen! Od září vznikne v centru Jesenice nová montessori školka - dětská skupina pro děti ve věku 18 měsíců až 4 roky. Maximálně 8 dětí denně na dvě lektorky zaručí individuální přístup k potřebám jednotlivce.

projít na článek

Pozvánka na besedu Montessori pro věk 2-5 let

Dovolujeme si vás pozvat na besedu Montessori pro věk  dětí 2-5 let. -DH-  

projít na článek

Pozvánka na besedu Montessori pro věk 6 15 let

Dovolujeme si vás pozvat na besedu Montessori pro věk  dětí 6-15 let. -DH-  

projít na článek

Seminář Montessori ČR přímo u vás ve škol(c)e

Pokud se vám líbil nějaký seminář v Montessori ČR a říkáte si, že by bylo fajn přivézt ho k vám do vaší školky/školy, není nic jednoduššího než domluvit termín a vyrazíme za vámi. Stejně dobře můžeme sestavit seminář na míru, který vám pomůže řešit aktuál

projít na článek