SDH Peklo nad Zdobnicí 2.září

zve na Memoriál bratří Sedláčků The post SDH Peklo nad Zdobnicí 2.září first appeared on OSH Rychnov nad Kněžnou.

projít na článek

On-line teďka září, setkání až v září

S respektem k závažnosti současné situace na trhu upravujeme harmonogram našich akcí o nejnutnější zásahy. V tuto chvíli připravujeme exkluzivní obsah v v on-line - webináře, live stream, videoreportáže i studie a průzkumy. Nahrazujeme tak to, že se s tra

projít na článek

HAPPY DAYS měsíc září

Využijte měsíce záři a HAPPY DAYS k zvýraznění vaší barvy nebo melíru. The post HAPPY DAYS měsíc září first appeared on .

projít na článek

Změna cen za čištění od 1. září 2023

Pro zakázky realizované od 1. září 2023 dochází k následujícím změnám cen za čištění koberců a čalounění: Položka Původní cena Nová cena Extrakční čištění koberců (do 50 m2) 31 Kč/m2 45 Kč/m2 Extrakční čištění koberců (nad 50 m2) 31 Kč/m2 35 Kč/m2

projít na článek

Produktové inzeráty skončily, pokračují Seznam Nákupy

V Skliku se v září objevila dlouho očekávaná novinka. Jde o plánované ukončení produktových inzerátů, kterým Seznam dal vale 6. září, a zavedení Seznam Nákupů. Veškeré změny bedlivě sleduji, takže jsem pro vás tomto článku nachystal své první dojmy.

projít na článek

Podzimní soutěž vpožárním útoku 28.září 2023

Vzhledem ktomu, že vodpoledních hodinách je na hřišti fotbal museli omezit soutěž jen na dospělá družstva.       The post Podzimní soutěž v požárním útoku 28.září 2023 first appeared on OSH Rychnov nad Kněžnou.

projít na článek