Role redaktorů ve WordPressu

Potřebujete řídit oprávnění redaktorů podle struktury webu? Weby pro města a obce často využívají právě tento způsob řízení oprávnění svých redaktorů, který bývá součástí bezpečnostních politik obecního úřadu a ostatních státních institucí také... Článek Role redaktorů ve WordPressu se nejdříve objevil na Wertu Studio.

projít na článek

Výchozí funkce WordPressu

Stručný výpis základních funkcí dostupných v každé instanci CMS WordPress bez dalších rozšíření třetích stran. Tyto funkce si WP dlouhodobě uchovává bez zásadních změn. Jakákoli další rozšíření jsou realizována pomocí Článek Výchozí funkce WordPressu se n

projít na článek

Jak na firemní intranet na WordPressu

Pro vybudování firemního intranetu jsem zvolil redakční systém WordPress, především z důvodu snadného publikování příspěvků i  méně zdatnými uživateli. Předmětem tohoto příspěvku není ani tak naučit se instalovat WordPress, neb takových článků bylo napsán

projít na článek

Vylaďte svůj manažerský styl, zúčastněte se Manažerské triády - Role, Lidi, Výkon

Vedete lidi? Pak děláte jednu z nejkrásnějších a zároveň nejobtížnějších pozic ve firmě! Zúčastněte se Manažerské triády – Role, Lidi, Výkon a nastavte si svůj manažerský styl tak, abyste měli výsledky a zároveň vás práce těšila.  

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na MATEZ.CZ.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na Thai Box Opava.

projít na článek