Rekordní léto na stanicích Orlen Benzina: Dva miliony prodaných hotdogů

Prázdninový provoz na čerpacích stanicích sítě Orlen Benzina, která je s 435 stanicemi největším řetězcem v Česku, byl rekordní. Objem prodaného občerstvení meziročně výrazně vzrostl.

projít na článek

Orlen Benzina přivezla monopost Formule 1 do Česka

Již 30. září zavítá na čerpací stanici Orlen Benzina v pražské ulici Argentinská monopost F1 týmu Scuderia AlphaTauri, který budou moci o několik dnů později obdivovat také účastníci konference Sport Alive 2023, která proběhne za podpory značky Orlen v O2

projít na článek

Nízkoviskózní motorový olej Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30

Motorový olej Orlen Oil Platinum MaxExpert XD 5W-30 má unikátní technologii Complex Protection Formula (CPF), která má ideální složení nejmodernějších komponentů. 

projít na článek

Vodíkový autobus pro Mostecko se osvědčil, v zimě jej čekají testy na mráz

Rafinérská a petrochemická skupina Orlen Unipetrol uskutečnila ve spolupráci s městy Most a Litvínov pilotní provoz vodíkového autobusu.

projít na článek

Orlen Oil Platinum MaxExpert XF 5W-30 v balení 4 L

Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete nyní vysoce kvalitní syntetický motorový olej, který je vhodný pro letní i zimní použití. Mimořádná technologie tohoto oleje byla vyvinuta na základě CPF.

projít na článek

Průmyslový olej pro obrábění Orlen ACP-1E

Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete speciální neemulgační olej ACP-1E pro obrábění, který byl vyvinutý v souladu s ekologickými požadavky. Tento olej neobsahuje sloučeniny chlóru a má certifikát PZH.

projít na článek