Recenze knihy Útulný domov krok za krokem

Není to tak dávno, co jsem psala tady na blogu a nebo říkala studentům, že u nás není mnoho knih o zařizování interiérů k dostání a že se musí poohlédnout v zahraničí. To už ale není pravda, protože knížek začíná být víc a víc a to je dobře! Posledním přírůstkem do interiérové knihovničky je knížka [] The post Recenze knihy Útulný domov krok za krokem first appeared on Online škola bytového designu a podnikání s Janou Pěknou.

projít na článek

Útulny Krkonoše podporujeme studenty ČVUT!

S radostí jsme podpořili studenty Fakulty architektury ČVUT v Praze, kteří navrhli tzv. útulny v Krkonoších. Jedná se o nouzové přístřešky, které budou chránit turisty vůči nepřízni počasí. Na jednom typu útulny s názvem Jenga byla studenty navržena i naš

projít na článek

Recenze od zákazníků a firem

O nás Novinky Napsali o nás Volná místa Recenze od zákazníků a firem

projít na článek

Krok za krokem: Připravte chřest jako přílohu ke steakům

O chřestu toho už bylo napsáno dost, takže se nebudeme příliš rozepisovat: jen pár zajímavostí, jednoduchý návod na přípravu a typ, kde se o chřestu dozvíte víc. 

projít na článek

Recenze nočních stolků

Noční stolek je nepostradatelnou výbavou ložnice. Odkládají se na něj knihy, stojí na něm fotografie a lampička. No vážně, co bychom bez nich dělali? Stolek by však neměl stát jen tak sám. Měl by ladit se zbytkem domácnosti a ještě jí k tomu doladit.

projít na článek

VÁNOČNÍ BÁSNĚ RENOVACE KNIHY

Renovace knihy Vánoční básně od Bohumila Cyruse. Kniha má nově vyrobené desky, vytržené strany knihy jsou slepeny a poškozené složky přešity do nového knižního bloku. Původní zlacení ořízky je ponecháno. The post VÁNOČNÍ BÁSNĚ RENOVACE KNIHY appeared fir

projít na článek