Příprava odstartovala

Přesně po měsíci volna se dnes sešli na startu dlouhé přípravy hráči A týmu. Kádr doznal během přestávky několika změn. V prosinci testovaní Dano, Skopec, Kapur ani Dziuba sice nezklamali, ale ani jeden zde na jaře působit nebude. Vasil Kušej zůstane věrný barvám modré a bílé, ty prostějovské však vyměnil za prvoligové patřící Mladé Boleslavi kam přestoupil. Výsledkem dlouhých  jednání je mimo jiné také přesun opačným směrem, když na Hanou míří na přestup MARTIN ROLINEK. Dalším, kdo již v Prostějově podepsal smlouvu je LUDĚK VEJMOLA, posila na brankářský post. Kolonka odchodů obsahuje také jméno MICHAL ZAPLETAL. Prostějovský odchovanec odchází na půlroční hostování do Dukly Praha. Končí také všichni hráči, kteří zde působili formou hostování, jmenovitě Šumbera, Kohoutek, Torfiq Ali Abubakar a Shchedryi. Na startu přípravy se v kabině objevili hráči, kteří se budou rvát o místo v kádru trenéra Šustra. O místo v útoku se porve ADAM VLASÁK, střelec 7 podzimních branek za Sokol Houstoň. Z Vyškova to má do Prostějova kousek DAVID MOUČKA. Poněkud z větší dálky přijel MICHAL DOPATER v podzimní části soutěže hájící barvy MFK Ružomberok. Také další nováček působil na podzim za hranicemi,  v Považské Bystrici na postu stopera hrál ŠIMON GÁBRIŠ. Do úvodní tréninkové jednotky se dnes zapojili : BLAHUTA, MOUČKA, KULIG, OMALE, STŘÍŽ, BOLF, BIALEK,SCHAFFARTZIK, GÁČ,VEJMOLA, BARTOLOMEU, MACH, SPÁČIL, BÁRTA, KRYNSKYI,KOUDELKA,ROLINEK,VYHLÍDAL, DOPATER, GABRIŠ,VLASÁK, VLACHOVSKÝ. Pouze v posilovně zůstala trojice PINC, PÍCHAL a ELBEL , kteří se zotavují po zranění, respektive nemoci. The post Příprava odstartovala appeared first on 1. SK PROSTĚJOV.

projít na článek

Projektová příprava radiové sítě je klíčem k úspěšnému řešení

Plánování, projektování a zvážení různých alternativ technického řešení je klíčovou součástí realizace nové radiové sítě i modernizace stávající. Zákazník by měl společně sprojektantem pečlivě zvážit všechny požadavky a očekávání projektu. Projektant na z

projít na článek

Novinky poštovního systému

Zasílání informace o zaplnění schránky, kontrola odesílání pošty ze serverů a příprava na IDN.

projít na článek

Honitby®

Rychlé a spolehlivé zpracování kompletní agendy honebního společenstva. Automatická identifikace vlastníků honebních parcel. Snadná příprava podkladů pro valnou hromadu. číst dále

projít na článek

EXPLOSIVE FILM

Příprava a trhací práce na stavbě odpočívadla Chotýčany, dálnice D3. Článek EXPLOSIVE FILM se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Recept na řemeslný rohlík - září

Jednoduchá příprava pšeničného omládku; pšeničný omládek ovlivňuje čerstvost, vůni a chuť produktu, vyznačuje se vatovitou střídou a stabilitou při kynutí; mléčná chuť rohlíku. Náš tip - použijte sádlo pro odlišení.

projít na článek