Úvod - Pfahnl Backmittel CZ, směsi a suroviny do pekáren a cukráren, pekařské pomůcky, pekařské a cu

Pfahnl Backmittel CZ, směsi a suroviny do pekáren a cukráren, pekařské pomůcky, pekařské a cukrářské stroje, pekařské školicí centrum

projít na web

Nastartujte to se společností PFAHNL!

Pšeničné omládky i Startér CL je téma týkající se strojní i ruční výroby a zahrnuje původní práci pekařů v moderním pojetí. Zachovává jednoduchost a hovoříme zde o čisté etiketě výrobku. Zahrnuje přírozené přírodní pochody v těstě.

projít na článek

Startér CL PRODUKT Pro rychlou a jednoduchou přípravu pšeničného omládku.

Ovlivňuje čerstvost, vůni a chuť produktu. Typicky mírně mléčná vůně. Použití pro chleby, běžné pečivo, jemné pečivo a bagety.

projít na článek

Recept na vánočku - říjen

Prodloužená měkkost díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, Hefe Soft 2 % CL. Excelentní měkkost po dobu trvanlivosti výrobku. Výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back.

projít na článek

Porada CZ 27.09.2023

Jan Salaquarda byl oceněn za 10 let práce na firmě PFAHNL Backmittel spol. s r.o., Litomyšl. Petr Veselík byl oceněn za 25 let práce na firmě PFAHNL Backmittel spol. s r.o., Litomyšl.

projít na článek

Recept na řemeslný rohlík - září

Jednoduchá příprava pšeničného omládku; pšeničný omládek ovlivňuje čerstvost, vůni a chuť produktu, vyznačuje se vatovitou střídou a stabilitou při kynutí; mléčná chuť rohlíku. Náš tip - použijte sádlo pro odlišení.

projít na článek

Pozvánka na seminář

Pšeničné omládky a novinka Startér CL Kdy: 4.10.2023, Kde: Pekařské školicí centrum firmy Pfahnl Backmittel spol. s r.o., Litomyšl; Začátek seminář v 11.00 hodin.

projít na článek