Premier League: Arsenal začne doma proti Nottinghamu, sezónu pak uzavře s Evertonem

Nový rozpis zápasů pro nadcházejí sezónu byl oficiálně zveřejněn. Severolondýnský už tak zná svůj kalendář Premier League pro nový ročník 2023/24, který začne i skončí doma.

projít na článek

Arsenal ve 36. kole Premier League přivítá na Emirates Stadium skvěle hrající Brighton

Na Kanonýry čeká další těžký duel, když na domácí půdě přivítají De Zerbiho Brighton. Ten může historickou sezónu okořenit pohárovým umístěním.

projít na článek

Arsenal odehraje 13.7. přípravný duel v Norimberku, vstupenky je stále možné zakoupit

Arsenal se ve čtvrtek 13.7. představí v Německu v přátelském zápase proti 1. FC Nürnberg, stejně jako před rokem. Oficiální prodej vstupenek byl zahájen v průběhu června a v současné chvíli zbývá pár stovek posledních míst.

projít na článek

Arsenal představil nové domácí dresy od společnosti Adidas

Aktuální sezóna se už tuto neděli definitivně uzavře, ovšem přípravy na tu novou už probíhají. Severolondýnský tým oficiálně odhalil novou domácí sadu Adidas pro ročník 2023/24.

projít na článek

Everton W Arsenal W 1:4

Sezóna se pomalu chýlí ke konci, ale ještě nám zbylo spolnout jednu hořkou pilulku: tradiční výprask od Gunners. The post Everton W Arsenal W 1:4 appeared first on Official Czech & Slovak Everton Supporters Club.

projít na článek

Mostecké klání uzavře pátý ročník Carboniacupu

Již v neděli se opět otevřou brány Mosteckého autodromu, aby se tam letos již potřetí a naposledy konaly závody Carboniacupu pod názvem Bestcars4You Racing Day. Ano, už to bude 29 závod Carboniacupu, neboli závod, který uzavře velmi pestrou sezónu sériov

projít na článek