Arsenal odehraje 13.7. přípravný duel v Norimberku, vstupenky je stále možné zakoupit

Arsenal se ve čtvrtek 13.7. představí v Německu v přátelském zápase proti 1. FC Nürnberg, stejně jako před rokem. Oficiální prodej vstupenek byl zahájen v průběhu června a v současné chvíli zbývá pár stovek posledních míst.

projít na článek

Arsenal ve 36. kole Premier League přivítá na Emirates Stadium skvěle hrající Brighton

Na Kanonýry čeká další těžký duel, když na domácí půdě přivítají De Zerbiho Brighton. Ten může historickou sezónu okořenit pohárovým umístěním.

projít na článek

Hodnocení hráčů po zápase s Brightonem

Arsenal nezvládl domácí duel s Brightonem a po prohře 0:3 má už jen teoretickou šanci na titul. Zde je hodnocení hráčů.

projít na článek

Everton W Arsenal W 1:4

Sezóna se pomalu chýlí ke konci, ale ještě nám zbylo spolnout jednu hořkou pilulku: tradiční výprask od Gunners. The post Everton W Arsenal W 1:4 appeared first on Official Czech & Slovak Everton Supporters Club.

projít na článek

17. ročník Velkého koštu vín

Vážení přátelé vína, opět po roce si Vás dovolujeme pozvat na Velký košt vín ve Fryštáku, který se koná dne 4. května 2019 od 17 hod. v sále ZDV Fryšták. Tradičně si budete moci přechutnat přibližně 150 vzorků vín z různých vinařství z Moravy a ze zahran

projít na článek

Premiéra ADAC GT Masters v Mostě pro fanoušky s bonusem

Fanoušci, kteří se chystají koncem dubna na závodní víkend prestižního evropského šampionátu ADAC GT Masters na mostecký autodrom, mohou uplatnit při nákupu jednodenní vstupenky třicetiprocentní slevu. Bonus platí do 15. března. Vstupenky na závodní víken

projít na článek