Předávání maturitních vysvědčení našim českolipským absolventům oboru Praktická sestra

Gratulujeme našim českolipským žákyním posledního ročníku Praktické sestřičky k úspěšnému ukončení studia! Dnes jsme jim slavnostně předali jejich maturitní vysvědčení v nádherném prostředí klášterního ambitu Vlastivědného muzea a galerie v České Lípě. Byla to pro nás opět nezapomenutelná chvíle plná radosti a emocí. Jsme na ně hrdi a přejeme jim hodně štěstí a úspěchů v Continue reading

projít na článek

Slavnostní předání maturitních vysvědčení absolventům

Slavnostní předání maturitních vysvědčení absolventům Jazykového gymnázia Pavla Tigrida proběhne v pondělí 5. června 2017 v 15.30 hod. v aule Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava (adresa: 17. listopadu 15, Ostrava-Poruba).

projít na článek

Slavnostní předávání diplomů MBA a LL.M. – Březen 2019

V sobotu 23. Března proběhlo v aule institutu slavnostní předávání diplomů absolventům oborů MBA a LL.M. Prohlédněte si fotografie. Všem absolventům gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů v osobním i profesním životě. Úspěšní absolventi oborů MBA a LL.

projít na článek

Předávání maturitních vysvědčení 2021

Maturitní vysvědčení byla předána v pátek 11. června celkem sedmadvaceti abiturientům z oktávy a 4. ročníku v sále Kulturního domu Beseda v Dačicích. Atmosféra byla slavnostní.

projít na článek

Slavnostní předávání diplomů MBA a LL.M. Říjen 2017

Dne 21. října 2017 proběhlo v aule vzdělávacího institutu slavnostní předávání diplomů úspěšným absolventům oborů MBA a LL.M. Prohlédněte si fotogalerii. The post Slavnostní předávání diplomů MBA a LL.M. Říjen 2017 appeared first on Veřejnosprávní vzdělá

projít na článek