Předávání maturitních vysvědčení našim absolventům oboru Praktická sestra na Liberecké radnici 2023

Slavnostní akt předání maturitního vysvědčení v prostorách liberecké radnice a v hlavní roli 4. PSA a 4. PSB.

projít na článek

Předávání maturitních vysvědčení našim českolipským absolventům oboru Praktická sestra

Gratulujeme našim českolipským žákyním posledního ročníku Praktické sestřičky k úspěšnému ukončení studia! Dnes jsme jim slavnostně předali jejich maturitní vysvědčení v nádherném prostředí klášterního ambitu Vlastivědného muzea a galerie v České Lípě. By

projít na článek

Předávání absolvenstkých listů oboru Ošetřovatel na Liberecké radnici 2023

Klapka konec a také nový začátek. Výuční listy dnes na liberecké radnici obdržely naše Ošetřovatelky. Přejeme jim mnoho štěstí do dalšího života a těšíme se, že se zase někdy potkáme!

projít na článek

Slavnostní předání maturitních vysvědčení absolventům

Slavnostní předání maturitních vysvědčení absolventům Jazykového gymnázia Pavla Tigrida proběhne v pondělí 5. června 2017 v 15.30 hod. v aule Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava (adresa: 17. listopadu 15, Ostrava-Poruba).

projít na článek

Předávání maturitních vysvědčení 2021

Maturitní vysvědčení byla předána v pátek 11. června celkem sedmadvaceti abiturientům z oktávy a 4. ročníku v sále Kulturního domu Beseda v Dačicích. Atmosféra byla slavnostní.

projít na článek

Exkurze ORL

Dne 28.11.2023 skupina žáků 4.C, oboru Praktická sestra, navštívila ORL ambulanci, aby lépe pochopili oblast otorinolaryngologie a získali představu o každodenní praxi lékařů a sester specializujících se na tuto oblast. Během exkurze měli žáci možnost vid

projít na článek