POZVÁNÍ DO BLANENSKÉHO KINA NA FILM NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY

Do prázdninové nabídky přidává MKS pozvánku k návštěvě blanenského kina. Tam se spolu s námi můžete vypravit 28. srpna na film Nikdy neříkej nikdy. Začátek promítání: v 17:30 hodin Délka filmu: 105 minut Cena zájezdu: 200 Kč, senioři 140 Kč Celý příspěvek The post POZVÁNÍ DO BLANENSKÉHO KINA NA FILM "NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY" first appeared on Listy regionů.

projít na článek

… a smrt nebude mít žádnou moc

Kdy půjdeme do kina na nový film s dávno mrtvým Jamesem Deanem?

projít na článek

Jsme Češi! Nikdy se nevzdáme, slyšíte? Nikdy!

Dnes je tomu 74 let (18.6.1942) od chvíle, kdy skupina sedmi statečných československých parašutistů zbavila naší zemi jednoho z největších tyranů, kteří zde vládli, a to říšského protektora R. Heydricha.

projít na článek

Podzimní sezóna 2013 brožura k výstavě Houby v kině

Brožura, která pro přiblížení kina byla součástí výstavy Houby v kině, která proběhla na jaře 2014 v Senátě ČR a v Novém Jičíně. Fotografie dokumentují část akcí, které v kině během provizorní sezóny 2013 proběhly. 19.10. FAFL Kino v srp

projít na článek

Nepolevíme. Rusko na Ukrajině nikdy nezvítězí, slíbil Biden ve Varšavě

Spojené státy a další země nepoleví v podpoře Ukrajiny a Rusko ve své válce proti sousední zemi nikdy nezvítězí. S takovým vzkazem vystoupil americký prezident Joe Biden při návštěvě Varšavy.

projít na článek

Už nikdy nestihnou dospět o dětech Donbassu (CZ titulky)

Jestliže ve válečném konfliktu umírají děti jen na jedné straně, na té druhé je agresor. Tento výrok, který poprvé zazněl 22.června.2014 na pražské demonstraci k podpoře lidí na Donbassu na Hradčanském náměstí, plně potvrzuje jak tehdejší, tak i stávající

projít na článek