Podzimní soutěž o naši nejhezčí prodejnu na Facebooku a Instagramu!

Podzim nabízí jedinečné barvy, vůně a atmosféru. U nás v BYTOVÉM TEXTILU Škodák jsme se rozhodli tento čas využít k něčemu speciálnímu a zároveň zapojit i vás, naše věrné zákazníky a sledující na sociálních sítích. Naše prodavačky z 31 prodejen měly za úkol přivést podzimní atmosféru přímo do svých prodejen. Musíme říci, že výsledky jsou ohromující! Proto jsme vybrali sedm z nich, ze kterých můžete vybrat tu nejlepší. Jak se můžete zapojit? Je to jednoduché! Stačí si prohlédnout fotografie těchto vybraných prodejen s čísly od 1 do 7 na našem Facebooku a Instagramu a napsat do komentářů město, kde se nachází podle vás nejhezčí prodejna, nebo jen jednoduše uvést její číslo. Prodejna BYTOVÝ TEXTL Škodák Třebíč s podzimní výzdobou. Prodejna BYTOVÝ TEXTL Škodák Veselí nad Moravou s podzimní výzdobou. Prodejna BYTOVÝ TEXTL Škodák Bohumín s podzimní výzdobou. Prodejna BYTOVÝ TEXTL Škodák Olomouc s podzimní výzdobou. Prodejna BYTOVÝ TEXTL Škodák Šumperk s podzimní výzdobou. Prodejna BYTOVÝ TEXTL Škodák Strážnice s podzimní výzdobou. Prodejna BYTOVÝ TEXTL Škodák Brno s podzimní výzdobou. Co vám to přinese? Kromě toho, že nám pomůžete vybrat tu nejlepší prodejnu, máte také šanci získat odměnu. Výherní prodejna získá speciální cenu za své úsilí. Ale to není vše! Mezi všemi, kteří hlasují, vybereme 2 šťastlivce, kteří od nás obdrží úžasný polštář a ručník. Ceny pro 2 náhodně vylosované hlasující! Kdy soutěž končí? Máte čas až do 29. října 2023, 23:59. Výherci budou vyhlášeni nejpozději do 1. listopadu 2023. Neváhejte a zapojte se! Řekněte nám, která prodejna vás zaujala nejvíce a sdílejte naši soutěž s přáteli, kteří, stejně jako vy, milují podzim. Těšíme se na vaše hlasy a přejeme vám krásné podzimní dny! Vás e-shop Škodák tým.The post Podzimní soutěž o naši nejhezčí prodejnu na Facebooku a Instagramu! first appeared on Škodák.cz.

projít na článek

Úspěšná soutěž na Facebooku a Instagramu: Gratulujeme výhercům!

Milí zákazníci a fanoušci, v uplynulém týdnu jsme měli tu čest pozorovat váš neuvěřitelný zápal do naší první velké soutěže na našem Facebooku a Instagramu. Bylo pro nás vzrušující vidět kolik z vás se do naší soutěže o hodnotné ceny zapojilo a jak jst

projít na článek

Podzimní soutěž vpožárním útoku 28.září 2023

Vzhledem ktomu, že vodpoledních hodinách je na hřišti fotbal museli omezit soutěž jen na dospělá družstva.       The post Podzimní soutěž v požárním útoku 28.září 2023 first appeared on OSH Rychnov nad Kněžnou.

projít na článek

Pravidla soutěží na Facebooku

Pořádáte nebo jste pořádali soutěž na Facebooku a zajímalo by vás, jestli jste měli v pořádku pravidla soutěže na Facebooku? Potom čtěte dále tento článek.

projít na článek

Vyhrajte modeláž nehtů ZDARMA!

Vážení klienti, na Facebooku jsme pro Vás připravili soutěž! Vyhrajte modeláž nehtů ZDARMA se zdobením dle vlastního výběru!!! Předem si na webu vyberte barvy či zdobení a svou návštěvu si pohodlně rezervujte on-line. Pak už jen relax třeba u šálku kávy :

projít na článek

Soutěž o 15tis. Kč

A je tady soutěž o zdarma www stránky od provozovatele www.ceskeprodukty.cz. Chtěli bychom odměnit ty, kteří sledují dlouhodobě naší práci, ale i ty, kteří se s našimi aktivitami teprve seznamují. Pokud splníte jednoduché úkoly, dostanete se do slosování

projít na článek