Píše se o nás

Je to již delší čas, kdy jsme o online zákonných školeních BOZP, PO a školení řidičů psali. Využili jsme tentokráte možnost a zopakovali jsme základní výhody tohoto řešení v krátkém článku Školení BOZP nebo školení řidičů ONLINE – zábava pro 6 000 firem. Chystáme pro vás ještě druhý krátký článek, který vás seznámí s naší [] The post Píše se o nás appeared first on GComp – ONLINE Školení BOZP, PO, řidičů.

projít na článek

Václav Havel píše nástupcům na Hradě

Zjednodušeně řečeno: spíš než sám ‚hrát‘ měl by prezident hlídat pravidla hry

projít na článek

Otec zraněné ukrajinské dívky píše Respektu: Díky vašim čtenářům je naše naděje silnější

Polině a mně se teď daří dobře, popisuje Sergej v dopise z Německa uzdravování své dcery a jejich současnou situaci

projít na článek

Čechoslovák vztyčuje vlajku na Iwo Jimě

Píše se 16. února 1945 a americké jednotky zaútočily na japonský ostrov Iwodžima s cílem obsadit zdejší letiště a vytvořit si tak leteckou základnu pro útok na hlavní japonské ostrovy.

projít na článek

Chcete být vobraze amít rychlý přehled otom, co se píše vmédiích? 

Přemýšleli jste někdy, jak získat rychlý přehled onbsp;tom, co se píše v médiích? S naší funkcí UDÁLOSTI v aplikaci NewtonOne nové generace máte k dispozici nejen aktuální příběh zpráv, ale také možnost vytvářet shluky podobných zpráv na základě klíčových

projít na článek

Publikace Evropská jazyková cena 2019

V této publikaci si můžete přečíst informace o oceněných projektech EJC Label 2019. Těší nás, že se zde píše i o naší škole a projektu Different but similar. Publikace ZDE.

projít na článek