Pět vychytávek, které vám usnadní praní

Praní prádla je pro ženy rutinou – podobně jako vaření nebo vysávání. Udělat je to zkrátka musí, a proto je dobré vědět, co je třeba, aby oblečení zůstalo dlouho voňavé a čisté. Možná máte svoje vlastní triky, možná ale spoustu z nich ještě neznáte… Inspirujte se v našem článku, vychytávek, které vám usnadní praní, totiž není nikdy dost! Zdroj

projít na článek

Marketingové tipy: Nástroje umělé inteligence

Opět tu pro vás mám pár užitečných vychytávek aneb jak dělat marketing prostřednictvím nástrojů umělé inteligence (AI), která je stále poměrně žhavým tématem.

projít na článek

Vánoční přání

PŘEJEME VŠEM NAŠIM FANOUŠKŮM, PARTNERŮM, KOLEGŮM, PEDAGOGŮM IŽÁKŮM ASTUDENTŮM: AŤ JSOU TY SVÁTKY, CO NÁS ČEKAJÍ, MNOHEM LEPŠÍ, NEŽ SI UMÍME PŘEDSTAVIT. A BUĎME FIT! The post Vánoční přání appeared first on Národní iniciativa pro život.

projít na článek

Obyvatelům bratislavského sídliště se usnadní život. Nové lávky navrhlo brněnské studio

Brněnské architektonické studio Peer navrhlo nové lávky na bratislavském sídlišti Petržalka. Cílem je propojit slepé rameno Dunaje s novými MHD zastávkami, které na sídlišti přibudou. Lávky by měly zároveň přispět k tomu, aby se z této lokality stala oblí

projít na článek

NOVÝ VZORNÍK KUGLER

Společnost Kugler představuje nový vzorník barevných odstínů. Přehledný výběr barev našim zákazníkům a případným zájemcům usnadní správnou volbu požadovaného odstínu. Bližší informace vám rádi poskytneme na vyžádání.

projít na článek

Přání k narození Sofie

Srdečně blahopřeji všem, kteří se zasloužili o zázrak zrození.

projít na článek