Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno se v tradičních českých kuchařkách vydávaných v cizích jazycích uvádí jako jedno z našich národních jídel. Na pečené vepřové koleno jezdí do Čech turisté z celého světa a v celých smečkách si ho dávají v restauracích a pivnicích. Tak proč si jej nepřipravit i v klidu domova? Zde naleznete několik receptů, které vám poradí, jak připravit takové vynikající pečené vepřové koleno.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Marinované vepřové koleno - 500g

Marinované vepřové koleno bez kosti - 500g popis: Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. NÁŠ TIP! Skvěle chutná studené s čerstvým chlebem nebo teplé s naší Čočkou po orientálsku. Složen

projít na článek

Vepřové koleno

Vepřové koleno se připravuje jako samostatný pokrm nebo jako jedna ze surovin pro další zpracování (do klobás, jako ovar a podobně).

projít na článek

Vepřové karé

Vepřové karé neboli vepřová pečeně, někdy také lidově nazývána jako kotleta, patří mezi nejkvalitnější části masa z vepře.

projít na článek

Vepřová plec

Máte chuť na šťavnaté libové vepřové maso? Pak byste měli skočit do řeznictví a vybrat si nějaký pěkný kousek vepřové pečeně a už cestou domu můžete přemýšlet, jakou dobrotu si z ní připravíte. Abyste nemuseli hledat v širokém okruhu receptů, připravila j

projít na článek

Recepty na kotlety

Pečeně neboli kotleta je jedním z nejhodnotnějších mas z prasete. Je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení. Vynikající je i na grilu, na otevřeném ohni. U pečeně (pod páteří) najdeme panenskou svíčkovou. Maso se může připravovat s kostí nebo

projít na článek