NASKLADNĚNÍ: Marinované vepřové koleno - 500g

Marinované vepřové koleno bez kosti - 500g popis: Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. NÁŠ TIP! Skvěle chutná studené s čerstvým chlebem nebo teplé s naší Čočkou po orientálsku. Složení: vepřové koleno bez kosti (95 %), česnek, sůl kamenná, kmín, pepř, chilli. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny Porce: 2 Výživová hodnota na 100g Energetická hodnota 1367 kJ / 327 kcal Tuky 25,9 g Nasycené mastné kyseliny 7,0 g Sacharidy 0,1 g Cukry 0,0 g Bílkoviny 17,4 g Sůl 0,99 g  

projít na článek

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno se v tradičních českých kuchařkách vydávaných v cizích jazycích uvádí jako jedno z našich národních jídel. Na pečené vepřové koleno jezdí do Čech turisté z celého světa a v celých smečkách si ho dávají v restauracích a pivnicích. Tak

projít na článek

Vepřové koleno

Vepřové koleno se připravuje jako samostatný pokrm nebo jako jedna ze surovin pro další zpracování (do klobás, jako ovar a podobně).

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Vepřové na žampionech (2 porce) - 600g

Vepřové na žampionech (2 porce)  Popis: Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Složení: vepřová plec (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), mléko, smetana, žampiony (5 %),

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Vepřové žebírko s bramborem - Adventure menu

Vepřové žebírko s bramborem Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky d

projít na článek

Vepřové na zázvoru

Některé části vepřového masa bývají hůře stravitelné a mají například proti hovězímu masu vyšší obsah tuku a vyšší energetickou hodnotu. Vepřové maso je však křehčí než maso hovězí, méně tučné a libové vepřové je pak i lépe stravitelné. Chuť masa je závis

projít na článek