Parkurová stáj Bioveta míří do Opavy

Osmé kolo Českého poháru míří do Opavy. Mezi startujícími stájemi nebude chybět ani stáj Bioveta, a. s.

projít na článek

Velká cena Litomyšli v parkurovém skákání 2019

Parkurová stáj Bioveta bude opět startovat na jednom ze závodů Českého skokového poháru 2019. Tentokrát to bude Velká cena Litomyšli.

projít na článek

Bioveta bodovala na Velké ceně Olomouce

Ve dnech 11.–14. července 2019 proběhl ve městě Olomouc další ze závodů Českého skokového poháru. Závodu se zúčastnila i stáj Bioveta, a. s. a podařilo se jí získat pěkné umístění.

projít na článek

Zemědělské výstavy v Kyjevě se zúčastnila i Bioveta

V letošním roce je Bioveta na Ukrajině hodně vidět. Lidé se s ní mohou setkat jak na veterinárních kongresech a výstavách, tak i na školeních, které Bioveta sama pořádá. Naposledy se Bioveta představila na zemědělské výstavě v Kyjevě.

projít na článek

Lutopol Racing Team na startu

Pro nastávající sezónu 2019 okruhových závodů seriálu Carboniacupu se chystá i nově vznikající stáj LUTOPOL RACING TEAM. Stáj není žádným nováčkem, v minulosti spol. LUTOPOL podporovala piloty v daných okruhových závodech. Na začátek si připravila nečekan

projít na článek

Bioveta na veterinárním kongresu v Rumunsku

Bioveta se již tradičně zúčastnila kongresu veterinárních lékařů AMVAC 2019. Jde o největší veterinární vzdělávací setkání v Rumunsku, kde je Bioveta lídrem na trhu veterinárních biologických preparátů.

projít na článek