Zemědělské výstavy v Kyjevě se zúčastnila i Bioveta

V letošním roce je Bioveta na Ukrajině hodně vidět. Lidé se s ní mohou setkat jak na veterinárních kongresech a výstavách, tak i na školeních, které Bioveta sama pořádá. Naposledy se Bioveta představila na zemědělské výstavě v Kyjevě.

projít na článek

Bioveta byla partnerem kongresu v Kyjevě

Bioveta se zúčastnila ukrajinského kongresu v Kyjevě a vystoupila v hlavním bloku programu.

projít na článek

Mezinárodní výstava Agro Animal Show na Ukrajině

Dne 16. února se v Kyjevě konala pravidelná konference Efektivnoe svinarstvo , která je součástí mezinárodní výstavy Agro Animal Show. Na 60 odborníků chovu prasat se sešlo v přednáškovém sále výstaviště. Bioveta Ukrajina se zde zúčastnila jako sponzor a

projít na článek

Bioveta na Processing and Production Expo 2019

Bioveta se zúčastnila mezinárodní výstavy Processing and Production Expo 2019, která se uskutečnila v Georgia World Congress Centre v Atlantě, USA od 12. – 14. února 2019.

projít na článek

VIV Russia 2019

Bioveta se opět zúčastnila výstavy VIV Russia, jež je platformou pro setkání profesionálů v oblasti chovu hospodářských zvířat a technologií v potravinářském průmyslu.

projít na článek

Bioveta se zúčastnila online konference Veterinární lékařství a krmení

Navzdory koronaviru a souvisejícím omezením každodenního života je potřeba přijímat a sdílet profesionální znalosti a zkušenosti. Proto se Bioveta zúčastnila ruské online konference Veterinární lékařství a krmení.

projít na článek