Otvíráme prodejnu v Praze!

Rádi bychom Vás informovali, že jsme otevřeli novou prodejnu v Praze, na ulici Průběžná 1032/2. Je možné si zde prohlédnout kompletní sortiment naší společnosti od interiérového stínění, po venkovní stínění typu předokenní rolety, venkovní žaluzie či screenové rolety. Jsou zde instalovány funkční vzorky výsuvných markýz na ruční či motorické ovládání. Samozřejmě zde je vystaven panel s typy rolovacích mříží, které nabízíme a vyrábíme na míru. Neváhejte se k nám přijít podívat. Těšíme se na Vás. The post Otvíráme prodejnu v Praze! appeared first on Rolovací mříže - výroba.

projít na článek

KADEŘNICTVÍ  JUNIOR OTVÍRÁME

Oznamujeme Vám, že máme otevřeno učňovské kadeřnictví na náměstí Svobody 494 (v přízemí budovy školy), bude se na Vás těšit v nově vybudovaném kadeřnictví náš učňovský tým pod vedením paní mistrové. každý sudý týden: Pondělí8.30 – 13.30 hÚterý8.

projít na článek

Dálkové studium

Ve školním roce 2020/2021 otvíráme pro zájemce 1. ročník dálkové formy studia obor Logistické a finanční služby. Přijď na den otevřených dveří, dozvíš se více!

projít na článek

Otevřeli jsme prodejnu v Hradci Králové

Rádi bychom Vás informovali, že v Hradci Králové je naše nová prodejna– na ulici Resslova 600/35. Prodejna je plně vybavena funkčními vzorky našeho sortimentu – žaluziemi, roletkami, venkovními roletami, markýzami, atd. K dispozici Vám je vyškolený tým pr

projít na článek

Otevření Gymnázia Dačice

Tak to v letošním školním roce přece jen stihneme. Ve druhé polovině června znovu otvíráme naše gymnázium a rádi vás tu zase uvidíme. Bližší informace k otevření školy najdete v tomto článku.

projít na článek

V únoru jsme dokončili sedm projektů

Jedním z nich je nový letecký hangár v Praze-Letňanech, v České Lípě jsme realizovali skladový přístřešek. V únoru jsme také dostavěli výdejní terminál pro prodejnu stavebnin DEK v Příbrami. Nová je také vestavba patra ve stávající zemědělské hale v městy

projít na článek