KADEŘNICTVÍ  JUNIOR OTVÍRÁME

Oznamujeme Vám, že máme otevřeno učňovské kadeřnictví na náměstí Svobody 494 (v přízemí budovy školy), bude se na Vás těšit v nově vybudovaném kadeřnictví náš učňovský tým pod vedením paní mistrové. každý sudý týden: Pondělí8.30 – 13.30 hÚterý8.30 – 13.30 hStředa8.30 – 13.30 hČtvrtek8.30 – 13.30 hPátek8.30 – 11.30 h INFORMACE A OBJEDNÁVKY NA TEL.: 734 184 106 www.hs-straznice.cz The post KADEŘNICTVÍ  JUNIOR OTVÍRÁME appeared first on Veřejnosprávní akademie a střední škola, s.r.o..

projít na článek

Kadeřnictví Hannah

Kadeřnictví Hannah nabízí dámské, pánské i dětské stříhání. Mezi naše služby patří dále melírování, trvalá, barvení, podbarvení, foukaná a vodová. Rádi vás učešeme jak na společenskou akci, svatbu, tak i dle moderních trendů. Těšíme se na vaši návštěvu.

projít na článek

Otvíráme prodejnu v Praze!

Rádi bychom Vás informovali, že jsme otevřeli novou prodejnu v Praze, na ulici Průběžná 1032/2. Je možné si zde prohlédnout kompletní sortiment naší společnosti od interiérového stínění, po venkovní stínění typu předokenní rolety, venkovní žaluzie či scr

projít na článek

Nehtové studio a Kadeřnictví Markéta Opatrná

Mezi služby našeho kadeřnictví patří dámské, pánské i dětské stříhání, melírování a barvení vlasů. Zabýváme se taktéž společenskými a svatebními účesy a prodlužováním vlasů. V našem nehtovém studiu vám vytvoříme stylové gelové nehty. Zabýváme se taktéž i

projít na článek

Finále soutěže Autoopravář Junior 2023

Naši žáci se zúčastnili celostátního kola soutěže AUTOOPRAVÁŘ JUNIOR 2023. Bližší informace v příloze

projít na článek

Dálkové studium

Ve školním roce 2020/2021 otvíráme pro zájemce 1. ročník dálkové formy studia obor Logistické a finanční služby. Přijď na den otevřených dveří, dozvíš se více!

projít na článek