Otevření stránek v Novém panelu

Určitě jste si řekli někdy při surfování po Internet: „Mám otevřeno plno oken prohlížeče a už se v tom nevyznám. Nebo si otevřu nové okno, když se chci na něco podívat, a pak už se v tom nevyznám. Co s tím udělám....?“ To se dozvíte v tomto článku, který se věnuje tomuto tématu používání PANELŮ v jednom okně prohlížeče Firefox.

projít na článek

Testovací verze nových webových stránek

V novém roce jsem zprovoznil první testovací verzi zcela nových webových stránek, zatím pouze v češtině. Na této stránce budu postupně pracovat tak, aby v průběhu roku postupně plnohodnotně nahradila původní stránky, a bylo tak možné přepnout existující d

projít na článek

Slavnostní otevření Stacionáře V Zahradě

Dne 26. dubna 2023 proběhlo, za účasti vedení města Havířova, slavnostní otevření nově zrekonstruované budovy na ul. U Jeslí, Havířov – Šumbark .

projít na článek

Otevření nové poradny

Nyní je otevřena nová poradna v ulici  Jankovcova 864/45, Praha 7 – Holešovice The post Otevření nové poradny appeared first on Centrum ALMA, z.ú..

projít na článek

Test webových stránek

Následující článek je určený pokročilejším uživatelům svých webových stránek. Ať už jste jejich majitel, zákazník nebo přímo jejich tvůrce, možná se vám budou hodit tyto zkušenosti a nástroje, které používám.

projít na článek

Tvorba webových stránek Kutná Hora

Nabízím tvorbu webových stránek nejen pro podnikatele z Kutné Hory a okolí. Zajistím veškeré potřebné kroky od registrace domény přes aktivaci SSL certifikátu až po finální spuštění nových webových stránek. Tvorba stránek Kutná Hora od roku 2012 We

projít na článek