Otevřeli jsme našim zaměstnancům brány k ELA Assistant!

Předpokládaná doba čtení: 2 minuty Jak jistě víte, neustále pečlivě sledujeme vývoj aktuálních trendů v HR, abychom mohli našim klientům nabízet vždy to nejlepší. A protože chceme jít příkladem, rozhodli jsme se nabídnout našim zaměstnancům možnost využívat unikátní asistenční systém, který se přizpůsobí aktuálním potřebám vašich zaměstnanců ELA Assistant. Co přesně ELA nabízí? ELA (Employer Life Assistant) je ucelený ekosystém, který pomáhá zaměstnancům řešit situace v nejrůznějších oblastech života. ELA nabízí individuální přístup pro každého, ať už se nachází v těžké životní roli nebo neví, jak dál v každodenních situacích. ELA pomáhá v oblastech psychologie, zdraví, práva ale také mediace, zdravého životního stylu či finančnictví. Cílem je, aby na jakoukoliv situaci, která může nastat, nebyl člověk sám. Rozsáhlý tým odborníků s dlouholetou praxí dokáže vždy cíleně pomoci a nasměrovat na správnou cestu. Podpoří zaměstnance v těžkých životních situacích ELA Assistant funguje neustále a posloužit může nejen vašim zaměstnancům, ale i jejich blízkým. Službu může využít kdykoliv, a to zcela anonymně. Ke komunikaci, ať už elektronicky či po telefonu, budete vždy využívat unikátní přihlašovací údaje, které fyzicky dostanete v obálce spolu s ELA kartou. Podporovat zaměstnance je důležité, v nenadálých situacích dvojnásob! Máte o tuto službu také zájem? Spojte se s námi! Mám zájem o ELA Assistant >> The post Otevřeli jsme našim zaměstnancům brány k ELA Assistant! appeared first on Up Česká republika.

projít na článek

Jak přistUpujeme ke Společnosti? Představujeme jednotlivé kořeny naší společenské odpovědnosti

Předpokládaná doba čtení: 2 minuty Dalším z kořenů, ze kterého vyrůstá naše nově rozvinutá strategie společenské odpovědnosti, je Společnost. Tápete, co si pod tímto tématem představit? Pojďte se seznámit. Jak obohacujeme společnost?

projít na článek

Zámek Kynžvart od února otevírá své brány turistům

K otevření zámku Kynžvart dochází již v zimním čase, a to zajímavou formou prohlídky Zámeckých interiérů Metternichů, ale také Muzea a slavného Kabinetu kuriozit. Máte se tedy opravdu na co těšit. Lázně Kynžvart Zámek Kynžvart leží v západních Čechách, ji

projít na článek

Rozdali jsme vám už přes 100 000 SSL certifikátů

ZONER pomáhá k výraznému rozšíření HTTPS protokolu. Rozdali jsme našim zákazníkům již přes sto tisíc SSL certifikátů Basic DV a neustále v tom pokračujeme.

projít na článek

7.4.2024, STARŠÍ ŽÁCI, SLAVIA RADONICE OLYMPIE DOLNÍ BŘEŽANY 3:1

Po podzimní prohře v Břežanech 1:8 si soupeř do Radonic přijel pro jisté 3 body, ale to se šeredně přepočítal. Naši kluci na domácím hřišti předvedli sebevědomý výkon. V 1. půli neproměněné šance, obrana pracuje, jak má. Na konci poločasu stále bez br

projít na článek

Ohlédnutí za MSV 2023

I letos jsme se zúčastnili Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně. Chceme touto cestou poděkovat všem našim zákazníkům a obchodním partnerům.

projít na článek