Operátor/ka ve výrobě

Volná pracovní pozice v Nativelu Nativel s.r.o. je výrobní společnost, zabývající se výrobou plastových a silikonových výrobků pro různá průmyslová odvětví. Naše výrobky mají uplatnění ve zdravotnictví, automobilovém průmyslu a také v potravinářství. Společnost Nativel s.r.o. se neustále modernizuje a rozvíjí a proto do našeho týmu hledáme nové kolegy na pozici: Operátor/ka ve výrobě Náplň práce: Práce u vstřikolisu – manipulace s výlisky a jejich uložení do balení Kontrola kvality dílců pohledem dle nastavených pravidel Různorodé montážní práce Požadavky: Praxe není nutná, nabízíme kompletní zaučení Samostatnost, zodpovědnost a pečlivost Manuální zručnost a dobrý zrak (kvůli kontrole výrobků) Vzdělání min. základní Co našim zaměstnancům nabízíme: 13. mzda Příspěvek na jídlo přímo do mzdy „Stravenky“ Měsíční výkonnostní bonus až 6.500kč dle osobních výsledků Příspěvek na penzijní připojištění Práce ve dvousměnném provozu (37,5 hodin týdně) Příplatky za odpolední a noční směnu + za práci přesčas a o víkendu Poskytnutí pracovních oděvů Práce v čistém prostředí a milém kolektivu Další benefity Místo pracoviště : J.Dundra 408, STOCHOV Zaujalo Vás to? Pošlete nám životopis na e-mail: [email protected] nebo zavolejte na číslo 312 651 005. Těšíme se na Vás! The post Operátor/ka ve výrobě appeared first on Nativel.

projít na článek

Firemní video o výrobě

Černobílá ukázka záběrů z videa o výrobě Článek Firemní video o výrobě se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

Je použitý obalový materiál při výrobě bezpečný?

Jaký obalový materiál používáme při výrobě bylinných směsí? Bezpečnost obalového materiálu nám nařizuje zákon.

projít na článek

Nové pracovní příležitosti

Přijmeme kolegu na pozici Operátor montáže, Seřizovač nástrojař a Zámečník. Pro kompletní přehled navštivte sekci Kariéra. Příspěvek Nové pracovní příležitosti pochází z VÝPRACHTICKÝ s.r.o.

projít na článek

Zrcadlo na míru

Kvalitní zrcadlo na míru Kleprlik Design je známá rámařská firma, která se specializuje na výrobu kvalitních rámů na fotografie, obrazy, plakáty a další umělecká díla. Zakládáme si na ruční výrobě rámových profilů a používáme pouze materiály nejvyšší kval

projít na článek

Ruční impulsní svářečka S-Sealer

Univerzální impulsní svářecí stroj je vhodný k výrobě a k uzavírání fóliových sáčků nebo pytlů.

projít na článek