Zrcadlo na míru

Kvalitní zrcadlo na míru Kleprlik Design je známá rámařská firma, která se specializuje na výrobu kvalitních rámů na fotografie, obrazy, plakáty a další umělecká díla. Zakládáme si na ruční výrobě rámových profilů a používáme pouze materiály nejvyšší kvality. Od obrazových rámů je jen malý krůček k výrobě originálních zrcadel. Z [] The post Zrcadlo na míru appeared first on Kleprlik Design.

projít na článek

Pronájem kanceláří náměstí Míru 63/I

Aktuálně nabízíme k pronájmu dvě kanceláře v objektu nám. Míru 63/I, každá o velikosti cca 15 m2. Více informací a možnosti prohlídek u Petra Zíky, tel. 775190130, [email protected].

projít na článek

Tipy, které vám pomohou vybavit malou ložnici

Ložnice obvykle nebývá největším pokojem v bytě. Do jisté míry to ani není potřeba, aby byla obrovská, když sem chodíte pouze spát. Přesto byste ji měli zařídit vkusně a pokud možno vzdušně, jedině tak se vám v ložnici bude dobře spát. Ano, i

projít na článek

Koupelny zrcadla

Jedna věc nám v koupelnách ještě chyběla zrcadla. V létě jsme na to konečně vlítli a pár jich tam nalepili. Vymysleli jsme si se zrcadly takovou blbost totiž že jich do koupelny dáme víc a zformujeme z nich určitý tvar. Chtěli jsme tím prostor trošku o

projít na článek

Vytvoříme www stránky nebo eshop na míru

AKCE: Na jaře vám vytvoříme profi webové stránky nebo internetový obchod s akční slevou 20 %!

projít na článek

inPage představuje profesní šablony

Představujeme převratnou novinku v našem redakčním systému inPage: hotová řešení webových stránek šitých na míru konkrétních profesí - Profesní šablony.

projít na článek