Ocenění za třídění odpadu

Ochranu životního prostředí bereme velmi vážně. Na všech našich pracovištích máme celou sadu nádob na tříděný odpad, krom těch běžných na papír, sklo a plasty samozřejmě i na elektrobaterie a infekční odpad. Naši zaměstnanci se důsledně snaží třídit a za to jim moc děkujeme. Ocenění jsme opětovně získali i od společnosti, která pro nás zpětný odběr elektroodpadu zajišťuje. Věříme, že právě důsledné třídění odpadu je tou pomyslnou troškou, kterou k ochraně životního prostředí může pomoci opravdu každý.

projít na článek

Třídění písku Kaznějov

Článek Třídění písku Kaznějov se nejdříve objevil na AZS 98.

projít na článek

Poplatky za svoz odpadů v Novém Strašecí stoupnou o třetinu, města v okolí zdražení neplánují

Za veden města to v tiskov zpr vě ozn mila Eva Videmannov . Např klad v nedalek m Rakovn ku plat lid 960 korun, ve Slan m 750 korun. V Nov m Stra ec lid dosud platili za svoz odpadu 600 korun ročně a předloni činil celkov př jem města z těchto popl

projít na článek

Rok 2021 – Ocenění dobrovolnice za 10-ti letou práci

Rok 2021 – Ocenění dobrovolnice za 10-ti letou práci Článek Rok 2021 – Ocenění dobrovolnice za 10-ti letou práci se nejdříve objevil na www.csstesin.cz.

projít na článek

Vytvořte si strukturu ve svém PPC účtu

Následující článek chci věnovat tvorbě PPC kampaní. Ať už děláte kampaně v Google Ads či Seznam Skliku, jistě jste hned zprvu narazili na otázku, jakým způsobem zvolit strukturu třídění klíčových slov. Rád bych vám proto nabídl několik svých postřehů.

projít na článek

Česká rodinná firma Proxim přechází po pětadvaceti letech z otce na syna

Po svém úspěšném pětadvacetiletém působení ve vedení firmy Proxim, předává zdravou a úspěšnou firmu Jan Kroupa starší, bývalý vědecký pracovník výzkumného ústavu, svému synovi Janu Kroupovi mladšímu. Český rodinný podnik, společnost Proxim, je specialisto

projít na článek