Obědy do krabičky: zdravá a chutná jídla za pár minut

Dnešní rychlá doba zdravému stravování příliš nepřeje. Náročné tempo pracovního týdne, starosti o děti i domácnost – to vše vede k tomu, že plnohodnotné jídlo jde stranou, na oběd si dáte „něco malého“, objednáte si fastfood nebo si skočíte na rychlý oběd, který z nedostatku času spěšně zhltnete. Věnujte přípravě jídla 30 minut denně a vaše tělo se vám za to odmění. Přečtěte si rady a tipy, jak připravit výživné jídlo do krabičky.

projít na článek

Objednejte si nově i krabičky na výslužku

Nově si můžete ke svatebnímu oznámení, ale i samostatně objednat svatební krabičky na výslužku. Tradiční součástí svatby totiž bývají výslužky pro svatební hosty. K tomuto účelu jsme pro Vás začali vyrábět elegantní krabičky na svatební cukroví či koláčky

projít na článek

Zdravá firma

Naše společnost získala excelentní rating v hodnocení „Zdravá firma“ a byla zařazena mezi TOP 1% finančně nejstabilnějších firem v České republice. Článek Zdravá firma se nejdříve objevil na Amsoft Ostrava.

projít na článek

Projekt Obědy školákům 2023

Článek Projekt Obědy školákům 2023 se nejdříve objevil na Základní škola.

projít na článek

Krabičky na výslužku

Připravili jsme pro Vás také novou kolekci svatebních krabiček na cukroví či koláčky. Svatební krabičky na výslužku můžete sladit se svatebním oznámením či barevnou kombinací Vaší svatby. S těmito doplňky bude Vaše svatba dokonalá.

projít na článek

Jak mít zdravá střeva a doplnit vlákninu

Jak mít zdravá střeva? Zdravá střeva jsou základem našeho celkového zdraví. Obsahují až 500 různých druhů bakterií (škodlivých, ale i prospěšných či dokonce nezbytných) a mají více funkcí, než jenom trávit přijímanou potravu. Střeva jsou hlavním orgánem i

projít na článek