Zdravá firma

Naše společnost získala excelentní rating v hodnocení „Zdravá firma“ a byla zařazena mezi TOP 1% finančně nejstabilnějších firem v České republice. Článek Zdravá firma se nejdříve objevil na Amsoft Ostrava.

projít na článek

Jak mít zdravá střeva a doplnit vlákninu

Jak mít zdravá střeva? Zdravá střeva jsou základem našeho celkového zdraví. Obsahují až 500 různých druhů bakterií (škodlivých, ale i prospěšných či dokonce nezbytných) a mají více funkcí, než jenom trávit přijímanou potravu. Střeva jsou hlavním orgánem i

projít na článek

Střevlík kožitý = zdravá půda

Střevlík kožitý vyskytoval se hojně na celém území Evropy. Dnes díky chemikalizaci zemědělství a pěstování monokultur je na ústupu. U nás v sadě se mu daří, říká se: Kde je střevlík, je zdravá půda.

projít na článek

Melk Zdravá výživa, Zlín

Návrh a realizace interiérového vybavení a specializovaného osvětlení.Realizace: 2015 The post Melk Zdravá výživa, Zlín appeared first on FESCHU lighting & design.

projít na článek

Country Life Biopotraviny a zdravá výživa, Praha Břevnov

Částečná realizace, stavební práce, dodávka a instalace interiérového vybavení – regály a chladící zařízení, osvětlení.Realizace: 2017 The post Country Life Biopotraviny a zdravá výživa, Praha Břevnov appeared first on FESCHU lighting & design.

projít na článek

Pyrenejský horský pes chlupáči

nabízím zdravá mohutná štěňátka z francouzské linie, otec import z Francie Grandchampion, Champion ČMKU, Champion CZ, Champion klubu, Juniorchampion klub, Juniorchampion CZ, 13x CAC,2xCACIB,2xBOJ,3x BOB, 2x Národní vítěz, krajský vítěz, zdravý HD 0/0,PL 0

projít na článek