Nový světový rekord: KOLIK let je NEJSTARŠÍMU žijícímu psovi na světě?

Většina psů se dožívá kolem dvanácti, patnácti let. Obří plemena třeba jen osm, ta malá klidně osmnáct let. Před několika týdny se objevil rekordman Spike z řad míšenců čivavy z Ohia, který měl třiadvacet let. Nyní ho však ještě o celých sedm let předběhl třicetiletý Bobi z Portugalska. Stal se tak nejstarším známým žijícím psem [] The post Nový světový rekord: KOLIK let je NEJSTARŠÍMU žijícímu psovi na světě? appeared first on TYČÍČO.cz.

projít na článek

Proč (ne)vařit svému psovi jídlo?

Stejně jako pro lidi i pro psy existuje spousta možností, jak je krmit. Samozřejmostí jsou granule, kterými krmí stále drtivá The post Proč (ne)vařit svému psovi jídlo? appeared first on Moje rodina a já.

projít na článek

Světový den Standardizace 2022

14. října se každý rok celosvětově slaví Světový den Standardizace. Tento rok je jeho tématické zaměření - udržitelnost.

projít na článek

Světový den Akreditace 2021

9. června připadá na Světový den Akreditace. Letos IAF a ILAC připravili krátkou oslavu, na kterou se můžete také podívat - bude online.

projít na článek

Desátý trium v LM pro Real a střelecký rekord Ronalda

Obě nejvyšší pohárové evropské soutěže máme za sebou. Vítězem Ligy mistrů pro ročník 2013/2014 se stal Real Madrid, když v Lisabonu porazil svého městského rivala Atlético 4:1 po prodloužení. Real si tak připsal celkově už svůj desátý triumf v historii Li

projít na článek

Letní mistrovství ČR staršího žactva, 6.-7.6.2015, Brno, 50 m bazén

ročník 2001 Ťok Adam 200 m znak 2:21,39 2. místo OR oddílový rekord 100 m znak 1:05,55 3. místo OR 100 m motýl 1:04,47 4. místo OR 50 m

projít na článek