Novinka: Ubisoft oznamuje novou závodní hru pro rok 2023: The Crew™ Motorfest

Ubisoft oznámil, že značka The Crew vstupuje do nové éry se zbrusu novou hrou: The Crew™ Motorfest. Ta vyjde během letošní roku na platformy PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC (skrz Ubisoft Store a Epic Games Store). Hráči si ji budou moci rovněž zahrát skrz předplatná Ubisoft+ a Amazon Luna.

projít na článek

Novinka: KATALÓG 2023

Zaujíma Vás, aká je naša aktuálna ponuka pre rok 2023? Prelistujte si všetok náš aktuálny sortiment aj novinky na viac ako 940 stránkach nášho hlavného katalógu pre rok 2023 dostupného v off-line aj on-line verzii už teraz!

projít na článek

Novinka: NOVINKA – Knihovny CASCADE

Hledáte kvalitní a netradiční knihovnu do své moderní kanceláře, pracovny nebo potřebujete oživit Váš obývací pokoj? Pak je aktuální novinka pro Vás skvělou volbou. Seznamte se s designovými knihovnami CASCADE z naší výroby s netradičními policemi již nyn

projít na článek

Pozvánka na seminář

Pšeničné omládky a novinka Startér CL Kdy: 4.10.2023, Kde: Pekařské školicí centrum firmy Pfahnl Backmittel spol. s r.o., Litomyšl; Začátek seminář v 11.00 hodin.

projít na článek

Registrujte nové EU domény na 2 roky za 149 Kč

Registrace EU domény na 2 roky jen za 149 Kč! Akce platí pouze od 2. 10. 2023 do 30. 11. 2023, tak si nenechte ujít výhodnou nabídku a registrujte si svou novou .eu doménu co nejdříve.

projít na článek

Pohonné hmoty nepatrně zdražily. Pozor, kde tankujete naftu, rozdíly mezi kraji jsou značné

Od konce ledna ceny pohonných hmot soustavně zlevňovaly až do minulého týdne, kdy nepatrně stouply. Natural 95 zdražil v posledním týdnu o 6 haléřů na průměr 36,97 Kč/l a nafta poskočila o  17 haléřů na 34,83 Kč/l.  Natural 95 natankují řidiči nejlevněji

projít na článek