Next-gen verze Zaklínače 3 míří do prodeje

Zásadně vylepšená verze jedné z nejpopulárnějších her poslední dekády vychází na PlayStation 5 a Xbox Series S|X už 26. ledna.

  • Web: czc.cz
  • Aktualizace: 5.2.2023
projít na článek

Hyundai Staria míří na český trh

Ceny devítimístné osobní verze začínají na 899.990 Kč vč. DPH. Staria je na začátku dodávaná výhradně s motorem 2,2 CRDi 130 kW.

projít na článek

Vychází nová verze 3.2.6 Prodejny SQL

Právě vyšla nová verze pokladního systému Prodejna SQL 3.2.6. Tato verze přináší podporu platebních terminálu MONETA Money Bank, upozornění na končící platnost EET certifikátu a řadu dalších vylepšení.

projít na článek

Volvo Cars: zvýšení prodeje elektrických vozů

Společnost Volvo Cars zaznamenala celoroční nárůst prodeje, přičemž se může pochlubit zvýšením prodeje elektrifikovaných vozidel o více než 60 %.

projít na článek

Microsoft předstihl Google. Nová verze vyhledávače Bing má v sobě chatbota využívajícího umělou inteligenci

Společnost Microsoft v úterý vypustila novou verzi svého vyhledávače Bing a míří s ním hodně vysoko. Začlenila totiž do něj konverzační systém využívající umělou inteligenci ChatGPT. Udělala to den po té, co Google oznámil, že podobný systém hodlá do svéh

projít na článek

Vydána nová verze Manjaro 18.0.1

Byla vydána nová stabilní verze systému Manjaro 18.0.1. Nebyly do ní zahrnuty žádné významnější změny (snad kromě změny výchozího motivu na matcha-sea), jedná se pouze o obnovení iso obrazů. The post Vydána nová verze Manjaro 18.0.1 appeared first on Man

projít na článek