Někteří nedoletěli

Místa kde zahynuli českoslovenští letci za druhé světové války. Třeba se dočkáme i dalších letců, kteří zde nejsou zmíněni. Čest jejich věčné památce.

projít na článek

Co říkají někteří výrobci bazénových zastřešení

Již před nějakým časem jsme zveřejnili článek Co tají někteří výrobci bazénových zastřešení, který určitě stojí za přečtení. Tentokrát tedy trochu jinak aneb zaručeně pravé informace, které se můžete doslechnout od konkurence. MÝTUS: Barva lakované kons

projít na článek

Na poslední schůzce členů ORCUSu

Jedenkrát za měsíc se sejít a třeba i s naší nastupující generací, to nemusí být pouze schůze. A někteří pracovali, někteří cvičili naši omladinu The post Na poslední schůzce členů ORCUSu appeared first on Speleologický klub ORCUS Bohumín.

projít na článek

Plavecký výcvik

Plavecký výcvik Od září jezdí žáci druhého ročníku do bazénu v Nové Vsi, kde se pod dohledem zkušených plavčíků učili plavat. Někteří své plavecké dovednosti zdokonalili, jiní se naučili plavat bez pomůcky. Více ve fo

projít na článek

Recepty na vánoční cukroví vanilkové rohlíčky

Vanilkové rohlíčky patří k nejoblíbenějším druhům vánočního cukroví. Někteří lidé si bez nich Vánoce neumějí ani představit. Vanilkové rohlíčky se totiž připravují velmi jednoduše a rychle a mají výbornou chuť, úplně se rozplývají na jazyku.

projít na článek