Motorový olej MOGUL MOTO 2T FD pro celoroční použití

Plně syntetický motorový olej MOGUL MOTO 2T FD se vyznačuje velmi vysokou výkonností. Skládá se z vysoce jakostních esterových olejů a pečlivě zvolenýchzušlechťujících přísad té nejvyšší jakosti. Tento olej slouží zejména ke zlepšení mazacích vlastností, ochranných schopností proti korozi nebo třeba k modifikaci tvorby karbonových úsad.

projít na článek

Motorový olej MOGUL RACING 5W-40 v balení 4L

Syntetický motorový olej MOGUL RACING 5W-40 vás překvapí svojí mimořádnou výkonností. I v případě velmi silných mrazů umožňuje vynikající startovatelnost, což znamená, že jeho použití je celoroční. Zároveň je zárukou snížené spotřeby paliva. 

projít na článek

Motorový olej MOGUL TSF

Polosyntetický motorový olej MOGUL TSF se vyznačuje mimořádnou výkonností. Skládá se z ropných základových olejů získaných moderní hydrogenační technologií. Obsahuje polyisobutylen nahrazující viskózní olej, který byl příčinou vzniku karbonových úsad.

projít na článek

Motorový olej pro automobily ŠKODA

Hledáte kvalitní motorový olej, který bude vyhovovat vašemu automobilu ŠKODA? V naší nabídce najdete motorový olej Mogul Felicia s klasifikací API SH/CF.

projít na článek

Motorový olej PLATINUM ULTOR CG-4 15W-40

Vážení zákazníci, pokud hledáte opravdu kvalitní olej, rádi bychom vám představili motorový olej PLATINUM ULTOR CG-4 15W-40, který je určený především pro použití v dieselových motorech. Hodí se tedy pro nákladní automobily, autobusy a také je pwerfektní

projít na článek

Biologicky rozložitelný hydraulický olej MOGUL HEES 32

Hledáte hydraulický olej, který je šetrný k přírodě? Vyzkoušejte biologicky rozložitelný olej MOGUL HEES 32, který se skládá ze syntetických esterů a hluboce rafinovaných odparafinovaných hydrokrakových destilátů s převažujícím zastoupením syntetického zá

projít na článek