Motorový olej Elf Evolution Full-Tech FE 5W-30

Vážení zákazníci, v naší nabídce najdete vysoce výkonný motorový olej Elf Evolution Full-Tech FE 5W-30, který je vyrobený moderní syntetickou technologií. Vhodný je především pro motory nejnovějších osobních a lehkých užitkových vozidel vybavených filtrem pevných částic (DPF), které podporují snížení emisních limitů (EURO IV).

projít na článek

Motorový olej pro automobily ŠKODA

Hledáte kvalitní motorový olej, který bude vyhovovat vašemu automobilu ŠKODA? V naší nabídce najdete motorový olej Mogul Felicia s klasifikací API SH/CF.

projít na článek

Prémiový motorový olej Petronas Syntium 7000 E 0W-30 v balení 4L

Motorový olej Petronas Syntium 7000 E 0W-30 spolehlivě ochrání naftové i benzínové motory, které běží v těch nejextrémnějších a nejnáročnějších jízdních podmínkách. Olej je vyroben ve spolupráci s významnými evropskými výrobci automobilů.

projít na článek

Motorový olej MOGUL TSF

Polosyntetický motorový olej MOGUL TSF se vyznačuje mimořádnou výkonností. Skládá se z ropných základových olejů získaných moderní hydrogenační technologií. Obsahuje polyisobutylen nahrazující viskózní olej, který byl příčinou vzniku karbonových úsad.

projít na článek

Motorový olej Petronas Syntium 5000 AV 5W-30 pro zpětné zpracování výfukových plynů

Hledáte motorový olej, který je vhodný do motorů využívajících zpětné zpracování výfukových plynů? Motorový olej Petronas Syntium 5000 AV 5W-30 je speciálně formulován tak, aby poskytl výjimečnou ochranu i v extrémních podmínkách.

projít na článek

Motorový olej PLATINUM ULTOR CG-4 15W-40

Vážení zákazníci, pokud hledáte opravdu kvalitní olej, rádi bychom vám představili motorový olej PLATINUM ULTOR CG-4 15W-40, který je určený především pro použití v dieselových motorech. Hodí se tedy pro nákladní automobily, autobusy a také je pwerfektní

projít na článek