Maturanti na kuželně

V úterý dne 24. 4. 2018 se sešli všichni maturanti na kuželně, kde společně s vyučujícími strávili dvě hodiny tělesné výchovy jinak než v tělocvičně. Je to již tradiční ukončení hodin Tv maturantů na kuželně.

projít na článek

Exkurze do Temelína

Ve čtvrtek 5. září jsme se my, maturanti, vydali na exkurzi do Temelína, abychom se dozvěděli něco o tom, jak to v jaderné elektrárně chodí.

projít na článek

Brechtovské Brno

Jednou ráno v neděli velikonoční ubíral se guvernér s celou svou rodinou do kostela... Jednou ráno ve čtvrtek listopadový ubírali se maturanti se svými učiteli do Mahenova divadla...

projít na článek

I cesta může být cíl

Eiffelovka za svítání, bílé útesy Beachy Head, kamenný kruh Stonehenge či římské lázně v Bathu. To vše a mnohem víc viděli maturanti GD na své týdenní cestě po Francii a Anglii, během níž se anglické počasí chovalo tak, jak byste čekali – nečekaně.

projít na článek

V účetní soutěži uspěli maturanti z Pelhřimova

Ve středu 11. ledna 2023 uspoř dala Vysok kola polytechnick Jihlava již dev t ročn k soutěže čtov n versus četnictv . Soutěž, kter je určena studentům čtvrt ch ročn ků středn ch odborn ch kol, se už potřet uskutečnila v online podobě. Z 25 soutě

projít na článek